USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98
Запитай юриста
[25 Липня 2019 17:27] Ольга: Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, у вирішенні питання. Минулого року чоловік отримав в дар від своєї бабусі будинок, який оцінено в 100 тис., де проживає бабуся разом із своїм сином, батьком чоловіка. Чоловік, ще є опікуном свого батька, якиє є інвалідом першої групи. Я з дитиною проживаю на орендованій квартирі, де по договору найму оформила на себе субсидію ще минулого року.Цього літа знову оформила субсидію на орендоване житло. На даний момент з відділу субсидій мене просять повернути кошти за субсидію за зимній період і на літній період зупиняють надання субсидії. Чи маю я повертати ці кошти в державу? Чи можна цього якось уникнути? Чи є якісь винятки при оформленні субсидій, коли є дарування житла на суму понад 50 тис.? Я в декреті, не працюю і чоловік опікун, теж не працює.
Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Просто в цьому випадку слід було повідомити орган соцзахисту про отрмання в дарунок будинку чоловіком. Як на мене, в цьму випадку слід вимагати комісійного вирішення цього питання, подавши відповідну заяву та пояснення, вимагати обстеження умов та фактичного проживання в отриманому в дарунок будинку його жильців як і раніше.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus