USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[14 Серпня 2019 23:49] Viktoria Gaika: Доброго дня. Мій колишній чоловік загинув в АТО, на момент його смерті, ми були розлучені, але я виховую його малолітнього сина. Я отримала на сина одноразову допомогу в розмірі 200000 грн. після чого соціальні служби та його мати не дають мені спокійного життя. А саме , вони забороняють мені користуватися коштами що я отримала на сина, а нещодавно свекруха, за допомогою соціальних служб ,(без рішення суду) забрала і пенсійну картку, мені довелося взяти з цієї картки кошти коли вона перебувала вже в свекрухи, після чого вона змушує мене повернути ці кошти, та погрожує не тільки соціальними службами а і фізичною розправою . Скажіть будь ласка, які мої права у цьому випадку , та чи правомірні їхні дії? Щиро дякую за увагу.
Відповідь юриста:
Доброго часу доби! Дії колишньої свекрухи та соцслужб неправомірні абсолютно! Адже Ви є законним представником дитини, і ніхто інший, тому рекомендую просто "забити" на них, і використовувати кошти на ті потреби дитини, які вважаєте за потрібне. Ні в свекрухи, ні в соцслужби, немає ніяких прав контролювати використання цих коштів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus