USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88
Запитай юриста
[18 Серпня 2019 20:53] Олег: Доброго вечора, моє питання було :
"[9 Червня 2019 20:02] Олег: Доброго дня, якщо ваша ласка, хочу у вас запитати: я декілька років проживаю зі своїми батьками у сілському будинку. Ми займались особистим господарством, я приймав участь у більшьсті робіт з цим повязаних, в тому числі ремонтом обектів у хаті і на тереторії... Проте фінансові витрати несли виключно батьки. Тож у мене питання : чи має будь-хто з нас без згоди інших двох розпоряджатись частиною(і якою?) продуктів нашої спільної діяльності? Дякую за витрачений час, і вибачаюсь, можливо за дрібязковість питання...
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо Ви юридинчо не власник - то лише за зродою власників домогосподарства.",-

якщо дозволите? я б хотів би уточнити його :
тобто виходить особа, що приймала участь в домогоспадарстві лише своєю працею, часом, розумом немає не те що права вето на розпоряджання результатами діяльності домогосподарства іншими членами, а й взагалі ніякого права..., а продуктами на свій розсуд розпоряджаются тільки «юридичний власник». Не підкскажите ще, юридично власником домогосподарства є власник будинку, чи власник коштів? Дякую за допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Домогоспорадство включає в себе земельну ділянку, будинок на ній, господарській будівлі.. плоди садівництва.. Що Ви маєет на увазі тут під можливістю бути юридично власником домогосподарства власнику коштів? Однак ще раз можу зазначити, що продуктами, вирощеними на домогосподарстві, та іншим майном домогосподарства, може лише власник такого домогосподарства (чи власники, якщо їх декілька). Інші особи, котрі приймали участь садівництві, ремонті об'єктів домогосподарства, можуть ним розпоряджатись лише за згодою юридичного власника, або якщо між ним і останніми це врегульовано в договорному порядку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus