USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[21 Серпня 2019 10:43] Антоніна: Що роботи, якщо батько порушив рішення суду про визначення порядку участі у вихованні дитини, а саме відправив дитину на відпочинок із своїми батьками та не попередив матір про місце відпочинку дитини, тим самим вчасно не повернув дитину матері.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Формально це буде не виконанням рішення суду (ст. 382 Кримінального кодексу України). А якщо дитина все ж таки відпочила, і повернулась до матері, то нічого не буде. Може лише слугувати підставою для перегляду рішення суду, яким встановлено порядок побачень з дитиною, в бік обмеження таких побачень із батьком.
Коментарів: 2
Василь Показати IP 21 Серпня 2019 21:26
доброго дня скажыть будьласка я хочу купити земельну дылянку а чоловык який продаэ немаэ документыв але ми сусыди в межу чи можна закрити його номер ы дописати до мого
Наталія Показати IP 24 Серпня 2019 03:13
Доброї ночі! Ми сімя загиблого і міська рада надала нам квартиру. Видали ордер на квартиру, але ми не прописалися у новій квартирі вчасно. Це треба було зробити у місячний термін. Що робити у такій ситуації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus