USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[30 Серпня 2019 15:54] Юлия: Добрий день. Підкажіть, будь ласка, батько дитини є співвласником квартири в якій прописаний. Під час шлюбу прописав свою дитину. Після розлучення, згідно з рішенням суду, дитина переїхала жити до матері (вказано в рішенні, що дитина залишається проживати з матір'ю), де і навчається. Для того щоб інший співвласник квартири отримував субсидію необхідно батьку дитини та саму дитину виписати (фактично ні батько дитини, ні сама дитина там не проживають). Сам батько дитини погоджується виписатися сам і дитину, але мати дитини не дає згоди. Як можливо і що потрібно зробити щоб виписати себе і свою неповнолітню дитину? Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Оскільки є рішення суду, за яким дитина проживає із матір'ю, однак остання заперечує лише з приводу того, щоб змінити прописку, потрібно звернутись до суду із позовом про скасування реєстрації місця проживання останньої в квартирі батька.
Коментарів: 1
Юлия Показати IP 2 Вересня 2019 11:11
Добрий день. Дякую за відповідь, але чи не могли б ви ще підсказати, чи потрібно для подання позову до суду збирати ще якісь довідки. І на скільки можливо виграти справу(виписати дитину з квартири) без наймання адвокату?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus