USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[7 Вересня 2019 21:34] Віктор Спрут: Доброго дня. Ми проживали з 2000 року під час спільного проживання є діти повнолітня дочка та неповнолітній син . Після припинення спільного проживання в травні 2018 року неповнолітній син 2003 року народження залишився проживати зі мною батьком. Під час проживання ми придбали два магазини та я побудував павільон та ринку все це заригістрували на дружину та вона заригіструвалась підпріємцем . Бізнес був спільний в лютому 2018 року ми взяли кредит на підпріємця в сумі 300000 тисяч я виступив поручителем і відав в іпотеку квартиру де я є власником в якій ми проживаєм на даний час з неповнолітнім сином . Пісьля припинення спільного проживання дружина почала не допускати мене до спільного бізнесу перестала платити кредит банк подав в суд перша інстанція солідарно хоче стягнути борг .Дружина щоб не забрали магазини подарувала спільне майно мамі і тепер я не знаю що мені робити.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Доцільно визнати недійсним договір дарування спільного майна від дружини її матері. А від поруки нікуди не дінетесь - доведеться відповідати солідарно. Не сприйміть як рекламу, та можете ознайомитись із практичною книгою А.Степаненка "100 заперечень на вимоги банків", і застосувати викладені в ній рекомендації в спорі з банком.
Коментарів: 1
Виктор Показати IP 14 Вересня 2019 22:04
Добрий вечір. Дякую за відповідь я не вказав що ми проживали не зареєстровані на даний час через суд встановлюю факт спільного проживання.Також оспорую договір поруки так як взнав що дружина подала не правдиві документи про свій фінансовий стан паралельно написана заява в Нацполіцію про вчинення дружиною шахрайства. Чи можу я оспарювати договори дарування пока не встановили факт спільного проживання.тим більше що дружина і надалі кортстується дарованим майном.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus