USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[9 Вересня 2019 18:13] 12345: Чому я повинний чергувати (мити підлогу) в колледжі і чи повинен я це робити. Прошу відповісти посилаючись на статтю закону.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Безпосередньо законом таки обов’язки для студентів коледжу не передбачено. Вони можуть бути передбачені якимись локальними правилами поведінки студентів коледжу, які розроблені на підставі Положення про державний вищий заклад освіти, нормативних актів Міністерства освіти і науки, статуту Коледжу, які регламентують освітню, наукову та виховну роботу студентів у вищих навчальних закладах. Однак і це не буде законним. Тому можете зажадати письмового роз’яснення де це передбачено. Та звернутись із запитом до Міністерства освіти в порядку ст. 40 Конституції України, ст. 3, п. 2 ч. 2 ст. 7, ст. 10 Закону України "Про безоплатну правову допомогу".
Коментарів: 2
Ольга Фочук Показати IP 10 Вересня 2019 14:31
Сусіди - інваліди , користуючись своїми посвідченнями подають мене і мою сім"ю до суду на сумми 1.000.000 мільйон гривень , 500.000 тисяч, 250.000 тисяч , і т. д. Це продовжується на протязі 13 років , бо вони не платять судовий збір і можуть подавати на суми не сумісні з реальністю ! Це є справжній рекет і корупція , бо вони не відповідають перед законом ! Куди звертатися За допомогою , бо ці інваліди , не являються справжніми інвалідами , бо чоловік являється інвалідом загального захворювання , але їде за рулем , має дозвіл на зброю і працює у Національному парку " Гуцульщина " на роботі ...А його дружина являється інвалідом по зору , але ніхто ніколи її не бачив у окулярах ...Чи можна звернутися , щоб зробили незалежну експертизу і виявили справжню експертизу ?
Наталі Показати IP 14 Вересня 2019 22:25
Доброго дня. Я з чоловіком і двома дітьми живемо в домі власником якого є його батько. Ми там прописані. Сам батько там не проживає. Є у нас права на цей будинок? Чи може він нас звідти вигнати. Після того як ми зробили там ремонт , він цим займається постійно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus