USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[20 Вересня 2019 18:50] Петро Коріновський: Доброго дня !!! Мій сусід інвалід 2групи ( перебуває на обліку в психлікарні ) проживає в квартирі один ( родичів у ного нема крім тітки в окупованому Донецьку ) !!! у нього велика заборгованісь но комунальним послугам !!! в цьому році по його вині сталося дві пожежі !!! в цому місяці рішенням Червоногдського міського суду квартиру у ного забрали а його висилели на вулицю !!! наскільки законне таке рішення суду ??? Дякую !!!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо заборгованість по оплаті комунальних послуг становила 20 і більше мінімальних заробітних плат, встановлених в Україні на день подання позову, у такого сусіда могли забрати квартиру і примусово виселити. Це дозволяє ч. 7 ст. 48 Закону України "Про виконавче провадження".
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus