USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[30 Вересня 2019 17:18] Katarina: Доброго дня.
У мене склалась наступна нижчевикладена ситуація, дуже прошу поради:
Ще у 2014 році мій колишній керівник "попросив побути" директором ТОВ "просто номінально", доки не призначать через пару тижнів іншого... Мною була написана заява, стосовно наказу - не пам'ятаю був він чи ні і чи ознайомлювалась я з ним, але ні оригіналів, ні копій цих документів у мене немає. Через деякий період часу, коли я вже звільнилась з того місця роботи де склалась описана ситуація, зателефонував мій колишній керівник та повідомив, що засновник того ТОВ, де я й ДОСІ значусь директором, помер (тобто, не можливо прийняти рішення про звільнення директора, який обирається вищим органом управління ТОВ) і щоб я про всяк випадок принесла йому заяву на звільнення. Я її принесла, але з ЄДР і станом на сьогодні мене не виключили.За номером телефону, що вказаний в ЄДР відповідь: "Набраний номер не існує".Податкового боргу ТОВ не має, значить фінансова звітність подається і воно якось собі працює...
Власне, саме питання:
Як думаєте,чи правильно обраний спосіб захисту, якщо звернусь в суд з позовом про зобов'язання реєстраторів внести зміни до ЄДР та виключити дані щодо мене, як керівника ТОВ? Який має бути порядок моїх дій?
Заздалегідь вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Такий спосіб захисту буде не правильний. Адже державний реєстратор не порушив наразі Ваших прав. З таким позовом слід зернутитсь до ТОВ, де ви значитись по реєстраційним облікам як керівник, про зобов'язання них подати до державного реєстратора відповідні документи для того щоб останній зареєстрував іншого керівника в реєстрі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus