USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86
Запитай юриста
[7 Жовтня 2019 21:41] Валентина Гловацька: Доброго вечора. Допоможіть у вирішені питання. До 30.09.2019 була приватним підприємцем. На даний час я його закрила. Але займаюся ще ОСББ, голова правління ОСББ. В протоколі загальних зборів прописано " виконую свої обов*язки на громадських засадах ( на безоплатній основі ) в ОСББ , періодично і у вільний від основної роботи час". В Статуті прописано, що забороняється розподіл отриманих об*єднанням доходів або їх частини серед співвласників, працівників, членів органів управління та інших осіб.
Але сьогодні ходила на біржу праці щоб стати на облік. То на біржі сказали, що можуть не поставити на облік по безробіттю, бо я зайнята особа, є керівником даного ОСББ.
Підскажіть будь-ласка чи маю я право стати на облік по безробіттю, та ще при цьому отримувати державну допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, ви маєте на це право, оскільки діяльність на громадських засадах не відноситься до зайнятості в розумінні трудового законодавтсва.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus