USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[10 Жовтня 2019 19:18] Andriy: Доброго вечора, прошу допомоги у вирiшеннi питання щодо спадковоi справи, якщо людина знаходиться в Психiатричнiй лiкарнi чи маэ повноваження головний лiкар даноi лiкарнi пiдписувати будь якi нотарiальнi документи вiд iменi пацiэнта, який знаходиться на лiкуваннi (пiдписати наприклад вiдмову вiд своэi частки спадщини на користь iншоi людини),, якщо цк було бiльше 10 рокiв назад, наперед вдячний за допомогу та вiдповiдь
Відповідь юриста:
Доброго дня! Лікар від імені такої людини не мав право це робити, оскільки питання майнових прав зокрема недієздатних людей має вирішуватись відповідним опікуном, якщо такого не має - тоді органом опіки і піклування. Якщо таке було більше 10 рокі назад - варіант лише подати позов до суду і просити поновити строки позовної давності. А питання підстав їх поновлення треба вивчати в конкретному індивідувальному випадку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus