USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[15 Жовтня 2019 13:36] Олена: Доброго дня. Декілька разів зверталася по власних питаннях і дуже вдячна вам за поради. Тепер хочу звернутися за консультацією для близької мені людини. Жінка проживає в приватному секторі. У неї була невелика заборгованість за газопостачання (десь 1200-1400 гривень) і її від*єднали від газопостачання _ перекрили кран на трубі і поставили пломбу. Попереджень ніяких вона не отримувала (якщо я не помиляюсь, має прийти заказний лист-попередження) і після отримання споживачем постачальнику надходить повідомлення про вручення і тільки в цьому випадку не раніше ніж через три дні і не пізніше десятиденного терміну, якщо споживач не зреагував постачальник має від*єднати його від газопостачання. В місцевому Волиньгаззбуті їй порадили оплатити 1000 гривень за повторне підключення, бо як почнеться опалювальний сезон то і 2000 і 3000 заплатить аби не замерзнути. До суду звернутися теж не варіант, так як договір з постачальником укладався в "односторонньому" порядку - свою частину договору (адже згідно законодавства він укладається в двох екземплярах) постачальник на руки не надав. Чи законними були дії контролера? Що робити в цьому випадку жінці? Чи може їй варто звернутися на урядову гарячу лінію?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Жінці треба оплатити послуги газопостачальної організації, і подати заявку на включення. Це краще ніж мерзнути. Гаряча лінія не вирішить питання, лише суд.
Коментарів: 2
Тетяна Показати IP 19 Жовтня 2019 21:33
Доброго вечора,мене подружка попросила прийняти участь у даруванні квартири для дитини, так як вона неможе тому що продає гуртожиток .Чи мені незашкодить у моїх інтересах.
Оксана Показати IP 6 Січня 2021 06:44
Добрий день підкажіть якщо я розписана з чоловіком проживаю у хаті яка переоформлена на його дочку чи маємо ми з чоловіком екесь право

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus