USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[29 Жовтня 2019 13:31] Liana: Доброго вам дня в мене таке питання я живу в Іспанії вже 19 і завжди намагаюсь взяти громадянство цієї країни і коли вже ось відважуся і в мене немає проблем взяти бо працюю тут і не наважусь із за того бо в мене на Україні є хата і земля що буде з хатою Україна мені відбере Дякую вам і ще одне вибачте мій син тут від 5 років вчиться і справді по українське не розуміє розмовляє не багато і йому вже 22 роки повістки на Україні не приходили ні які щоб до армії іти і ми двоє приписані на Україні так і тут в Іспанії що з моїм сином буде його заберуть примусово навіть якщо не розуміє українську і це моя вина о якщо він захочить служити в Україні що йому робити ..зараз він вчиться тут в університеті .. насправді дуже вам буду вдячна
Відповідь юриста:
Доброго часу доби! Відразу Вас заспокою, що належну Вам на праві власності нерухомість, яка знаходиться в Україні, у вас примусово ніхто не відбере з підстав, що Ви стали громадянкою іншої країни. Звісно якщо земля за яку кажете - це пай, Вам доведеться її відчуджити на корить резидента України. Та не завжди Вам треба втрачати громадянство України для того щоб отримати громадянство Іспанії. Якщо влада Іспанії не вимагатиме цього - можна і не відмовлятись від українського громадянства.

І сина Вашого якщо не викличуть і не вручать повістки, ніхто в армію не забере. Та якщо ж йому доведеться опинитись у військоматі, тоді незнання української мови не буде підставою для не виконання військового обов*язку. Йому можуть доручити службу, з якою справиться без знання мови.
Коментарів: 1
Ю Показати IP 8 Грудня 2019 19:00
3кккк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus