USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[1 Травня 2020 12:11] Остапович Оксана: Чи можу я як дружина розповісти колегам чоловіка по роботі розповісти, що він психічно хворий? Відправити фото виписки з діагнозом? За це передбачена відповідальність?
Відповідь юриста:
Добрий день. З метою уникнення для Вас можливих негативних наслідків, ми не рекомендуємо розголошувати будь-кому інформацію про стан психічного здоров'я Вашого чоловіка без його згоди. Конфіденційність відомостей про стан психічного здоров'я особи гарантована зокрема нормами ст. 6 Закону України "Про психіатричну допомогу" а також ст. 11 Закону України "Про інформацію". У випадку порушення Вами конфіденційної інформації про стан здоров'я Вашого чоловіка, останній матиме право звернутись до суду за захистом порушеного права та просити відшкодувати завдану Вашими діями шкоду, в тому числі моральну.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus