USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[11 Травня 2020 15:53] Наталья: Добрий день! Я мешкаю в приватному будинку, за будинком город. З сусідами намагалися жити дружно, але їм постійно, щось не подобається .Якщо їх гілки виходять на нашу сторону обрізаємо і палимо, але сусідка піднімає скандал,що ми чіпаємо її гілкі.Наші гілки вони постійно обрізають і перекидають на нашу терріторію.С цим ще можна змиритися, але у нас посаджені молоді плодоносні дерева вздовж паркану з нашими сусідами. Днями ми виявили, що навколо молодих дерев було полито невідомою рідиною.В результаті вигоріла трава(мабудь вилили концентрат) Викликали поліцію, але максимум, що вони могли то провели з ними беседу.Свою провину вони не визнають.С іншого боку у нас сусідів має. Ворогів крім них не маємо.Скажіте не вже можна їх притягти до відповідальності? Дякую.
Відповідь юриста:
Суть відповідальності - покарання винного. Для встановлення вини особи важливо щоб існував причинно-наслідковий зв'язок між її діяннями та наслідками. Для притягнення Ваших сусідів до відповідальності потрібно мати беззаперечні докази вчинення ними протиправних дій, якими Вам заподіяно майнову шкоду. Такі докази, зокрема, можуть бути покладені в основу позовної заяви про відшкодування завданих збитків.
Коментарів: 1
Катя Показати IP 8 Грудня 2021 15:46
ванов В., який є власником частини нежитлового приміщення з часткою права 1/2, подаючи позов до суду про зобов'язання міської ради затвердити проект землеустрою щодо відведення йому у власність земельної ділянки площею 0,12 га, кадастровий номер ..., яка необхідна для обслуговування зазначеної будівлі, не повідомив співвласника цієї ж нежитлової будівлі - Петрова А. про поданий ним позов. Суд задовольнив позов Іванова В., міська рада виконала рішення суду. Які порушення процесуального права допустив суд ? Чи поширюється дія цього рішення на Петрова А ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus