USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[31 Травня 2020 12:28] Олег: Добрго дня. 15років тому я власним коштом встановив 10 стовпів(бетон.сваї+дерев.стовби) під телефонну лінію до своєї оселі...Зараз мені телефон провідний непотрібен(і ніхто не підключений до цієї лінії) і я вирішив зняти їх...Але є інформація що вони знаходяться на балансі Укртелекома. Що це означає? І чим це мені загрожує? Дякую за допомогу...
Відповідь юриста:
Відповідь юриста поки що відсутня.
Коментарів: 1
Юлія Показати IP 3 Серпня 2020 16:23
Доброго дня! Скажіть будьласка чи ми можемо получити соціальну допомогу,якщо ми раніше оформляли.А останні 2 роки ми не оформляли,тому що чоловік їзив на заробітки,але за ці два роки мені зробили операцію,і я тепер інвалід 3 групи.Трохи зароблених грошей пішло на операцію,а останні гроші дав задаток на купівлю будинку,останні під виплату,але чоловік як почався корона вірус сидить у дома уже 8 місяців,бо немає куди поїхати.Чи ми можемо таким чином получити соціальну допомогу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus