USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[26 Листопада 2020 10:09] Irusya_93: Доброго дня!Склалася така ситуація,що я була прописана з малолітньою донькою в бабусі з дідусем.
2 роки тому мене попросили виписатися з квартири з дитиною,бо вони хотіли зробити собі субсидію і обіцяли приписати в кінці опалювального сезону назад - так як я працюю на роботі і я дала згоду. На другий день виявилося, що субсидію вони не отримали і щоб прописатися мені назад з дитиною - потрібно згоди моєї матері(доньки бабусі з дідусем),тому що тепер вона є власником квартири.Моя матір не хоче мене приписувати, бо боїться,що в разі продажу квартири я з донькою не захочем виписатися з квартири. Я теж просилася щоб вона мене приписала до своєї квартири,там де матір зараз не живе,бо мама з неї виїхали 3 роки тому до Києва і теж мені відмовила.
Будь ласка підкажіть, що можна зробити в такій ситуації?
Відповідь юриста:
Відповідь юриста поки що відсутня.
Коментарів: 1
Sveta Показати IP 17 Лютого 2021 07:31
Доброго дня. Цікавить таке питання. Я сирота в мене немає батьків) мені зараз 21 рік, але у 19 років я вийшла заміж прізвище чоловіка не взяла, чи маю я право після одруження до 23 років навчатися безкоштовно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus