USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[7 Лютого 2022 06:15] Інна Кабалюк: Добрий день
У нас виникло таке питання придбали у забудівельника приміщення,але його довший час ще будували а на далі виявилося що у нього ж певні проблеми і він його покищо не буде будувати...ну питання не в тому...а в тому що з'явився ще один власник на підвал та інший шматок приміщення .якщо у нас документи на недобудову від забудівельника то у нього вже готові з витягами як на недобудову . Він хоче це все добудовувати,але в цій всій ситуації він покроїв наше приміщення зробивши у нас в приміщення апендицит метрів так 2.8*16м мотивуючи що у нас за багато метрів.
При купівлі цього приміщення забудівельника озвучив що буде більше і у нас буде доплата при оформленні документів
Чи можливо тут щось з цим зробити...чи як завжди треба змиритися з тим що у кого більше грошей той правий(
Відповідь юриста:
Відповідь юриста поки що відсутня.
Коментарів: 1
Єлизавета Показати IP 24 Лютого 2022 22:04
Я дівчина мені 15 років , в мене є декілька питань .. 1)Моя мати проживає з чоловіком з яким я не хочу проживати , він неадекватний , в нього жовта карточка , він випиває інколи , мене ображає словами , говорить що зміниться але нічого не міняється , чи можу я переїхати проживати до свого хлопця ? 2)В мене є хлопець якому 18 років ми з ним в статевих відносинах це все добровільно і в нас серйозні наміри на майбутнє , чи може мати його посадити в тюрму ? 3)Чи може мені мати заборонити зустрічатись з повнолітнім хлопцем ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus