USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[11 Березня 2022 11:20] Юрій: Доброго часу. Будь ласка, допоможіть розібратись .
Дружина з дитиною та мій батько (71 рік) виїхали за кордон через початок війни. Працюють у закладі медичної освіти, викладачі. Навчання було дистанційним, зараз навчання призупинено. У разі відновлення навчального процесу є можливість викладати дистанційно, як і було останнім часом.
Керівництво закладу вимагає від усіх працівників , хто знаходиться за кордоном, написати заяву про відпустку за власним бажанням без збереження заробітної плати.
Хочу отримати відповідь, чи є така постанова чи розпорядження (про що було повідомлено керівництвом), чи взагалі це законно і чи керівництво має право вимагати такі заяви у працівників.
Дякую.
Відповідь юриста:
Відповідь юриста поки що відсутня.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus