USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[29 Квітня 2015 17:43] Анна: Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, чи можна виписати матір з квартири, не виписуючи неповнолітню дитину, якщо вони не проживають там більше 2 років?
І які необхідні документи для її виписання.
Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можна, якщо у будинковій книжці на житло значиться, що прописана мати без відмітки про реєстрацію місця проживання неповнолітньої дитини.

Тоді до матері слід подати позов про визнання її такою, що втратила право користування житлом та скасування реєстрації місця проживання (не залучаючи як третю особу органи міграційної служби).

У разі якщо у будинковій крижці містяться відмітки про прописку і матері, і дитини – лише матір виписати не можна. Ще можливо зареєструвати місце проживання дитини за адресою батька, і виписати мати.

А якщо мати з дитиною фактично не проживають за місцем реєстрації, і в них немає прав на таке житло, то можна через суд виписати їх обох.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus