USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[3 Грудня 2015 11:17] mila: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в такому питанні. З чоловіком ми не живемо, але офіційно не розлучені. Я хочу придбати квартиру для неповнолітньої доньки (хочу, щоб всі документи були оформлені на неї і у випадку розлучення, щоб дане житло не підпадало під розподіл майна). Як правильно це зробити?
Чи потрібно платити податок від купівлі квартири і скільки?
Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку слід буде сплатити податки в загальному порядку. Зокрема, юридично Вам платити нічного не треба, податки тут оплачує продавець як особа, яка отримала дохід (залежить від тривалості перебування квартири в його власності), а також полачується військовий податок (1,5%), державне мито 1% та збір до пенсійного фонду 1 %. Ну і відповідно послуги нотаріуса. За сталою практикою, в таких випадках реально вказані витрати діляться порівну між покупцем і продавцем.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus