USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Запитай юриста
[22 Травня 2016 09:35] Олександр: Доброго ранку.
Мені зараз 58 років. Свого часу закінчивши військову кафедру отримав звання лейтинанта на цьому відносини зі збройними силами у мене призупинились. Зараз мені є необхідність дізнатись у військоматі чи я знятий з обліку. Тому я перед походом у це місце хотів уточнити чи зобов'язані вони мене були зняти з обліку 8 років тому і чи не поставили (чи мали право) вони мене знову на облік у зв'язку з підвищенням вікового порогу до 60років. Дякую .
Відповідь юриста:
Доброго дня! У такому випадку автоматично скоріш за все вони Вас не зняли, якщо немає відповідної відмітки у військовому квитку про зняття з військового обліку у зв'язку із досясгенням граничного віку перебування на такому обліку. Навіть якщо зняли, навряд чи зараз Вас про це повідомлять, оскільки у військових комісарів інші наміри щодо потенційних резервітів. Хіба що у Вашій особовій справі буде відповідний колишній наказ військового комісара про зняття з обліку, і Ви зможете з ним ознайомитись й вимагати внести на його підстав відповідний запис до військового квитка.

В іншому випадку Ви перебуватимите на обліку як військовозобов'язаний до 60 років.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus