USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: У Китаї народилися перші у світі гібриди свиней і мавп
Тварин вивели, щоб вирішити питання з донорськими органами для людей.

Перші у світі гібриди мавп-свиней народилися в китайській лабораторії, що є частиною новаторської спроби виростити людські органи всередині тварин для подальшої трансплантації.

Про це повідомляє ТСН.

Для створення гібриду, на четвертий день після зачаття 4 тисячам ембріонів свиней ввели штучно вирощені клітини мавп. За даними дослідників, у серці, печінці, легенях і шкірі поросят містяться ДНК макак-крабоїдів.

«Це перший подібний звіт про багаторічні химери мавпи-свині», – сказав Тан Хай, працівник Державної лабораторії стовбурових клітин та репродуктивної біології в Пекіні.

За інформацією видання, всього народилося десять таких особин, які померли у різний час у перший тиждень життя в лабораторії.

Головна мета такого роду досліджень – вирощування людських органів всередині тварин, наприклад свиней для подальшої трансплантації.
Коментарів: 2
додік Показати IP 9 Грудня 2019 17:26
кацапи?
Анонім до додік Показати IP 9 Грудня 2019 18:43
ні. просто додіки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus