USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Знов про дірку в землі
От тут я дивувався з чудернацького урагану в Гватемалі, який зробив в землі дірку. Сумнівався. Мені казали, що це - підробка. Мол, фотошоп і всьо такоє.

А я от все же сумніваюся. Бо - вот



А ще он пишуть , що "на месте работают геологи, который вот уже второй день так и не могут найти ответ на вопрос о причине возникновения воронки. Примечательно и то, что чуть более трех лет назад, буквально в двух километрах от этого места, в Гватемале уже образовывалась практически идентичная "черная дыра" в земле".

Інопланєтянє?
Коментарів: 4
Dmitrij Показати IP 8 Червня 2010 09:48
є підозра, що ураган був зроблений штучно, і був зкерований на населений пункт для оцінки руйнівної сили та інших можливостей та особливостей поведінки та роботи))
маруся Показати IP 8 Червня 2010 11:04
там стояла фабрика. кажуть, швацька. не дивно?а ще цікаво, що на той час НІКОГО НА ФАБРИЦІ НЕ БУЛО!!! Загинув один поліцейський, який викликав по рації колег, бо не розумів, що діється таке!!! Кажуть в ЗМІ Гватемали, що поліцейський був там чисто випадково, інші були попереджені, не ходити в цей квартал. І ще. Помітьте, які рівні краї, яким чином ураган (скоріш за все смерч) не зачепив інші будівлі....Кажуть, це від колайдера або лазер з косм.корабля=))
seal Показати IP 8 Червня 2010 11:10
Природа здатна на багато-чого. Так, що все можливо! Але й людський розум не відстає. Пропоную переглянути чудовий приклад фотошопу http://www.youtube.com/watch?v=N3U2u1IC78U&feature=related
маруся Показати IP 10 Червня 2010 19:51
схоже дірка таки є. бачила по телеку. таке не нахитруєш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus