USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Світ вражає: Сонце плавить мозг. Пишемо вірші...
Від великої жари
Дохнуть навіть комари!
Ті, що з Польщі прилетіли
Впали дригом до гори

(продовжуємо в коментах, бо в таку спеку думати про щось серьозне немає сил)
Коментарів: 8
Юрій Ричук Показати IP 12 Червня 2010 16:17
Сонце жарить шо капець Тільки Юра молодець На городі цілий день Поле зілля як олень (В Жидичині)
павло Показати IP 12 Червня 2010 16:31
А волинським комарям Ця жара до дупи Я журнальчиком їм дам Й будуть вони трупи
Волинські комарі до павло Показати IP 12 Червня 2010 19:10
Ти нас, сволоч не лякай Не таких кусали Спати но скоріш лягай Й навіть одіяло Не спасе тебе тоді Ми вже тут, собако! Я вкушу тебе за носа А дружбан - за ...пальця
seal Показати IP 12 Червня 2010 17:05
Не хотів писати я, Бо нема чим дихати. Єх, скоріше б на моря - Час настав вже їхати. Ну, а щодо комарів: Раптор - буде смерть їм всім! :)
Rennes Показати IP 12 Червня 2010 18:20
Хочу я на озеро, бо на морі грязно. Їсти сємкі, пити квас - дуже дуже класно! =)
Трудяга Показати IP 12 Червня 2010 19:02
сижу а на раборе жара - плюс 36 компьютер поломался зарплаты не дают а седня же субота и где-то пиво пьют а тут начальник - сука клиенты достают короче нужно вечером пивка попить чуть-чуть а завтра все послать к чертям и выспаться хотя б.... (зато искренне :-ь )
Александр.Жарко Показати IP 12 Червня 2010 21:13
Андрій Шевченко , цей суворий воїн , -Не раз собі робив він харакірі – Ридає , плаче – сон страшний наснився : Чемпіонат всесвітній із футболу Герасим’юк коментувала Ольга ............................................................ ...Я не знайшов , чим втішити Андрія І сам стояв , ледь стримуючи сльози... /////////////////////////////////////////// Спить Іво в ніжних Бобула обіймах І Павлик спить лицем до Фудзіями Під голову підклавши хмиз бамбука Спить Паша , що на призвисько Зібров... Як гарно хлопці не співають! ////////////////////////////////////// Турецких не хочу Анталий! Не нужно мне богатым быть. В кудрявых рощах гениталий Люблю с ружьишком побродить! //////////////////////////////////// Нас кризис бьет , но – Бога ради – Крепись , надейся , верь и жди! Лишь у педерастов счастье сзади , А у нас с тобою - впереди !!!
М-р Брут Показати IP 12 Червня 2010 22:31
Волинські новини Від спеки сумують? Ні нові формати Мені пропонують: Вірша зафігачать І квест заколдирять Несвої новини З своїми помирять І вихід із фракції З ночі до днини... Як жити без тебе, Волинські новини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus