USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Світ вражає: Торгівля в парку
Як відомо, в Луцькому центральному парку існує торгова алея, куди міськрада "РУКАМИ" Зеленого господарства ще кілька років тому згребла всю шашличну торгівлю в парку. І хоч не всі сан.норми дотримуються, проте багатьом відпочиваючим все ж хочеться попоїсти цього смаженого м'яса, випити декілька грамів вогняної води та посидіти милуючись на природу.
Моя думка: в парку і так завжди будуть "бухати", так краще хай цивілізовано та в одному місці )))
Але при цьому підприємцям-"торгашам" треба зробити дійсно ЖОРСТКІ рамки, розвинути в них певну конкуренцію, щоб один поперед одним старались робити свої послуги кращими, продукти якіснішими, оздоблення місць відпочинку привабливішим.
Натомість останніми роками не те щоб звернути достатню увагу на вдосконалення, міськрада навіть видати законно дозволи на торгівлю не змогла. То про що тут говорити!
А сьогодні (за не перевіреною, правда, інформацією) на сесії міськради планується "тихенько" викинути з торгівельної алеї всіх торговців крім одного (напевно обраного....), того що володіє першою від центральної алеї торгівельною точкою.
От така в нас чесна конкуренція і прозора влада, а ще уявіть - усіх підприємців запевняють, що на сьогоднішній сесії їхнє питання рохглядатись не буде, тому і на сесію ходити ЗАСЬ!
До журналісітів ВН: ви ж то на сесії будете. Якщо схоже питання буде розглядатись, дайте людям про це знати.
Коментарів: 5
знаючий Показати IP 29 Червня 2010 10:18
Та Гріші можна! У свій час мав справу з отриманням такого дозволу, та чи й будь-якого подібного! Отримати не можна,Ярик посилає до Юрика, Юрик в парк, в парку новий дєрік і він не при бізнесі. А бізнес як йде, так і йде, проте багато взагалі ніяких дозволів не має. Торгує собі тай годі.
анонім Показати IP 29 Червня 2010 10:19
Особисто я б хотів, щоб у парку були різні зони відпочинку. Так, поближче до центрального ринку дозволив би власштувати торгові точки із правом продажу спиртного (але б обклав їх значними "поборами"), Обов'язково мали б бути торгові точки й біля дитячих майданчиків, але лише з морозивом, соками тощо. А ще б влаштував декілька імпровізованих сцен (в місті достатня кількість митців, котрі б з радість забезпечували виступи й розважальні програми). Окремої уваги потребують канави й зоопарк. Але чомусь у міськраді домінує, як на мене вкрай незрозуміла, тенденція боротьби з алкоголізмом шляхом заборон. Горбачов вже забороняв, досих пір не відновлено площ виноградної лози, і п'ємо порошкові вина. А в парку (не зважаючи на всілякі заборони) масово розпивали спиртне!!! Тож поміркуйте над системою дозволів і наповнюйте бюджет, а не думайте як забороняти, а потім за "відкат", у вийнятковому порядку дати дозвіл!!!
несторнонній Показати IP 29 Червня 2010 11:05
Добре що є люди які цікавляться такими питаннями, і піднімають їх у ЗМІ. Щодо підприємця-монополіста, це правда. Люди які мали дозволи і торгували у парку раніше, вклали значні кошти (в тому числі у благоустрій), звісно розраховували торгувати там мінімум декілька сезонів. А зараз вже названий "монополіст" і всім відомий власник "Бригантини" роблять усе щоб очистити парк від дрібних підприємців.. Нехай міськрада виділить землю у парку для усіх бажаючих торгувати, звісно виживуть ті у кого якість послуг буде краща, а міська казна отримає великі кошти від оренди (договори сервітуту) це нормальний цивілізований підхід! А так виграють "рєшалова" і "мішки з грошима"..
Тихан Показати IP 29 Червня 2010 12:26
Це не секрет що парк реально хочуть поділити два підприємці: Один чурка - (асоторян), який раніше торгував анашою, а зараз чесний підприємець. Другий Депутат луцької міської ради Павлюк Т.Т. (Тихан), який пройшов в партійні списки БЮТ по одній причині відвалив по 20тис. $ керівнику штабу по Волині та м. Луцьку. в нього одна мета відбити бабулькі.... Скажіть будь-ласка добрі люди хто їх нашов і де....? і це бидло називає себе підприємцем....
goodok Показати IP 29 Червня 2010 18:39
моя "не перевірена інформація" виявилась досить достовірною. Перший крок зроблено, міськрада зробила ШАХ "торгашам", якщо останні згуртуються, можуть у відповідь зробити МАТ продажним чиновничкам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus