USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Міністр - журналістам: «От б...дь суки, пройти не можна!»
Міністр - журналістам: "От б...дь суки, пройти не можна!"

Сьогодні міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба обматюкава журналістів.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Перед початком засідання уряду міністр проходив повз журналістів, які в коридорі Кабміну записували коментар міністра юстиції Олександра Лавриновича.

"От б...дь суки, пройти не можна !", - сказав голосно Яцуба у бік журналістів.

Нагадаємо, що Яцуба не вперше застосовує лайливе слівце на людях.

У березні під час відвідання будівництва термінала аеропорту у Львові міністр висловив незадоволення тим, що робота йде повільно: "Развели здесь быковство! Чтоб этого больше не было! Потому что разгон выше будет жестче!".
Коментарів: 4
Солдат Джейн Показати IP 30 Червня 2010 13:25
Це тільки початок. І ці люди представляють Україну. Кого ви вибирали???А найголовніше, що він не вибачиться, а його шеф все замне.
Лучанин до Солдат Джейн Показати IP 30 Червня 2010 20:14
Шо значить - не вибачиться???? він тупо саже - вам, олухі, почулося!!! http://www.pravda.com.ua/news/2010/06/30/5185287/
прохожий Показати IP 30 Червня 2010 15:40
мені тільки дивно, чому тільки зараз це хтось підмітив. Нові чиновники матюкаються вздовж і впоперек. А може це тому що це стосувалося журналістів?
Леся Показати IP 30 Червня 2010 18:36
Журналістам молодим і не дуже. Панове - це рабочєкрєстьянська говірка, якою розмовляло 75% партійних працівників за союзу. Це вчорашні конюхи, підвощики, просто обмежені люди, які стали проффесорами, секретарями, президентами... А матюки волинських посадовців від Похи починаючи, Французом і т.д. - це лігнва франка тієї "еліти", що керує нами. І дуже добре, що це висвітлюється, можливо до дітей наших можновладців дійде, що гнути при жінках матюки - то рагулізм, а між собою - тупізм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus