USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Ще не вмерла Україна...
Прочитала в "ЗН" заклик автора статті: не одягяйте на груди георгіївських, блакитних, біло-сердечних чи іншого кольору стрічок. Одягніть, нарешті, синьо-жовту. Цікава тема для роздумів...
Мала можливість сьогодні звернути увагу на юну пару. Приводом стало насвистування молодим чоловіком (досить професійно) знайомої мелодії. За мить зрозуміла - ГІМН УКРАЇНИ (муз. М.Вербицького).
Поаплодували. Мій чоловік підхопив цю ініціативу (доречі, хороша тема для флеш-мобу) і спробував відновити мелодію Гімну України за допомогою свисту уже на пр. Волі. Я була здивована. Люди звертають увагу.
Може це початок...
Відгукніться!!!
Коментарів: 2
Катерина Лук'янчук Показати IP 12 Травня 2010 13:48
Хм.. свистати гімн.. Громадянську свідомість і патріотизм потрібно піднімати, але чи з допомогою свисту... дуже сумніваюсь
Ястребок Показати IP 14 Травня 2010 15:25
Свистіть "Ще не вмерла...", свистіть. А ми з однодумцями послухаємо і хоч посміємося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus