USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.90 10.08
Світ вражає: Депутати зізнались, що хотіли "кинути" підприємців?
Міськрада скасувала своє попереднє підставне рішення, невже перед виборами проснулась совість?))

На останній сесії Луцької міськради депутати прийняли рішення про скасування свого ж попереднього рішення, яким "Пташиний гай" у Центральному парку передали підставній особі.

Цікаво, що з часу прийняття скасованого рішення пройшов лише тиждень, а думку встигли поміняти чи не всі обранці громади!

Посприяла скасуванню незаконного рішення невеличка акція протесту під стінами міськради, де обмануті підприємці висловили своє обурення.

Цікаво, що далі? Гроші за попереднє незаконне рішення напевно вже заплачені і потрачені, а поверненню не підлягають. То підприємців і далі водитимуть за носа чи все ж дадуть цивілізовано працювати...?
Коментарів: 7
сірєна Показати IP 8 Липня 2010 18:07
А по-вашому ті підприємці там ЦИВІЛІЗОВАНО працювали?
goodok Показати IP 8 Липня 2010 19:02
звичайно там не все як хотілося б, але це зовсім інша тема, про яку має думати знову ж та сама міськрада! натомість маємо інтелектуальних імпотентів у посадових кріслах, що не можуть навіть в парк дістатись аби щось проконтролювати, а продати все, не піднімаючи з крісла зад - от це в їх стилі)
Exaboto до goodok Показати IP 8 Липня 2010 20:26
+100
Підприємець Показати IP 8 Липня 2010 21:25
А таких незаконних рішень - десятки!!!! Якщо не більше. Просто нам поодинці важко боротись!!!
упс Показати IP 8 Липня 2010 21:54
А ще рішення по оренді приміщення для одного чоловіка приймалось аналогічним чином - спочатку проти а потім за.
несторнонній Показати IP 9 Липня 2010 12:01
Респект підприємцям!! Правильно, що не здалися! Рішення скасували, але дозвіл підприємцям МР теж не надала.. абсурдна трохи ситуація.. цей сезон вони доторгують, а після виборів може з"явитись черговий "чистий" бізнесмен.. Треба до кінця добивати, щоб ця ж каденція обранців надала підприємцям-старожилам дозвіл.
goodok Показати IP 9 Липня 2010 14:13
міськрада!!! дай дозволи підприємцям, а я особисто зберу комісію з місцевих жителів (класно я придумав??? а хто як не самі відвідувачі парку мають давати вказвки, що хочуть бачити в "пташиному гаю") і надамо грунтовні рекомендації підприємцям, що повинні зробити і як! Оце буде демократично !!!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus