USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Ялинковий спротив
Утиски нового режиму перейшли людські межі - Ялинку (в народі – Йолка), яка впала на нашого Гаранта Конституції, була вчора затримана правоохоронними органами. Йолку зараз допитують і катують в застінках СБУ, вимагаючи свідчень щодо організаторів замаху.

Ми розуміємо, що однією Ялинкою-героїнею все не закінчиться. Руки каральних органів дійдуть до Карпат і Полісся, знищуючи всі ялинки та смереки на захист Гаранта Конституції від майбутніх замахів.

В Адміністрації Президента вже підготовлено указ, який заборонить встановлювати ялинки на Новорічні та Різдвяні свята. На Майдані Незалежності вже за 2 тижні почнеться спорудження найбільшої в світі пальми Мєрцалова – нового символу Новорічних свят.

У зв‘язку з цим закликаємо весь чесний люд приєднатись до порятунку Ялинки. Сьогодні знищать одну, а завтра підуть під ніж всі інші! Здамо її – здамо всі наші ліси.

Що ти можеш зробити вже сьогодні:
- посади Йолку в своєму подвір‘ї
- купи ялинкову гірлянду, і вистав в себе на балконі чи у вікні
- посипай ялинковою хвоєю шлях Президентського кортежу
- принеси до Адміністрації президента гірлянду, і прив‘яжи до огорожі
- прив‘яжи ялинкову гірлянду до антени автомобіля
- пришпиль гілочку ялини до свого одягу, постав вазон з ялинкою на вікні
- домалюй до свого аватара (юзерпікчі) гілочку ялинки чи цілу ялинку
- придумай свою цікаву акцію в захист Ялинки

Збережемо Карпати і Полісся від перетворення на донецькі степи!

Вся країна повинна сказати: «НІ КРИВАВОМУ РЕЖИМУ! НІ КАТУВАННЮ ЯЛИНКИ»!

Це прочитав у жж-юзера kotyhoroshko

Вирішив долучитися. А то підказує мені шось, що цей новий симвоол скоро може заграбастати Вона. І спаплюжить його точно так само як разом з бравою компанією "любих друзів" спаплюжила помаранчевий колір.
Коментарів: 5
seal Показати IP 18 Травня 2010 18:57
Підтримую. Відтепер - ялинка моє улюблене дерево!
анонім Показати IP 25 Травня 2010 15:09
А там хіба не туя була? Не варто ігнорувати й це дерево, воно також заслуговує на визнання й повагу. (чесно кажучи ялинкою булоб ефектніше)
seal до анонім Показати IP 25 Травня 2010 17:30
Ялинка 100%. Подивись уважніше на фото.
Куратор Показати IP 26 Травня 2010 09:57
та зараз всі вічнозелені під загрозою! тримаймося купи!!!
Куратор Показати IP 26 Травня 2010 10:08
Варіанти футболок і юзерпіків ось: http://kotyhoroshko.livejournal.com/448056.html На цю ж тему: "щойно він перестав бути Яйцуковичем, як став Ялинковичем. Дійсно, фаталізм якийсь...." (http://hvylya.livejournal.com/63438.html) І ще: "В Карпатских лесах обнаружена база подготовки венков-террористов" (http://img.ly/1fxM) І НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО ЯЙЦЯ! Яйце ж бо - це накраща прикраса і доповнення до української ялинки. (взято з http://www.maidan.org.ua/static/news/2010/1274180952.html)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus