USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90
Світ вражає: невелика тема для великої розмови
Мої вітання, любі друзі!
Певне, кожен, хто цього року відпочивав на Світязі і при цьому забажав потрапити на ринок в Шацьку - отримав незабутні враження та неповторну гаму емоцій. Скажіть, як довго це триватиме?! Повна імпотенція місцевої та обласної влади, яка не здатна (не хоче?) навести елементарний порядок навколо ситуації з місцевим ринком. Хоча назвати це ринком - язик не повернеться!!
Шановні підприємливі підприємці!! Якщо ви не поважаєте себе й готові надалі працювати в ТАКИХ умовах - будь ласка. Але поважайте потенційних покупців, які, теоретично, можуть бути не лише з Ростані-Піщі-Кропивник. Скажіть, що відчуває лучанин (який звик до Там-Таму та Юванту - прохання не вважати за рекламу), не кажучи вже про львів*янина-киянина, якого змушують влазити-вилазити через отвір(!!!) в паркані?!.. Оленка, дружина, ПРИНЦИПОВО ігнорує цей базар, і я її розумію.
Далі. Хтось з Вас зумів без зайвих емоцій проїхати через Шацьк у районі цього б.. (я не зумів, а тому емоції) у вихідні дні, коли працює непрацюючий(!!!) ринок?! Що цікаво: ця ділянка дороги рясніє знаками - "Зупинка і стоянка заборонено". Ви в Луцьку ризикніть біля Варшавки-Там-Таму проїхати перехрестя з не тої смуги чи повернути під знак!!! А тут.. Роботи непахане поле!!!
..цих вихідних знову на Світязь. На мене вкотре чекають незабутні враження та неповторна гама емоцій:(
Коментарів: 1
Маруся007 Показати IP 16 Липня 2010 08:11
мені їх шкода!мораль тут ні до чого. усім заправляють гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus