USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87
Світ вражає: Фьодрича образили
Знаю що багато хто аплодує цим висловам і каже - ух врізав правду-матку! Але як на мене це не менш нахабна і українофобська тирада обмеженого, зашореного і неєвропейського росіянина, аніж вчорашній виступ Лужкова.

Як би там не було - Янукович - легітимно обраний президент.

І як би це примітивно не звучало, але не можу не сказати: НА СВОГО ПОДИВІТЬСЯ!

Хто не знає цей кросавець - культовий російській музичний критик Артємій Троіцкій
Коментарів: 10
Старий рокер Показати IP 20 Липня 2010 10:52
Тарантіно. По-перше, янукович - не є легітимно обраним президентом. Якби не фальсифікація результатів на Дондасі - не бути б йому президентом. По-друге, Артем Троїцький відомий андеграундовий музичний критик антирадянського спрямування ще з часів СРСР. І пресували його по-дорослому ще коли Вас, пане Тарантіно, і в планах не було. Троїцький завжди говорив правду, яка владі ніколи не подобалася. Поважайте пана Троїцького, він того заслужив.
Tarantino до Старий рокер Показати IP 20 Липня 2010 11:01
Я, звісно, вражений вашим вмінням визначати мій вік, але мушу запевнити, що запланували мене таки давно. А поважати людину, яка ображає президента моєї країни і каже, що більшість моїх співвітчизників стадо - я якось не можу. БО поважаю передусім себе і свої націю (до речі, мені теж соромно що ми вибрали Януковича, але це МЕНІ. БО я - СВІЙ, я ГОЛОСУВАВ). Єдине, з чим би я згодився - це якби цей мега-критик казав про свої особисті враження від спілкування з Януковичем. Так ні - з усього видно, що він тільки інтернет читає.
Tarantino до Старий рокер Показати IP 20 Липня 2010 11:02
До речі, про фальсифікацію. Самі бачили? Суд сказав? Чи почули від бабушки під під"їздом?
yav до Старий рокер Показати IP 20 Липня 2010 11:12
цікава позиція, якщо Януковича вибирали не ви, значить він не легітимно обраний. Згідна, на заході у нього було менше голосів і багато українців не хотіли цього президента. АЛЕ: Януковича обрала більшість українців. БІЛЬШІСТЬ. І хай це українці зі сходу, хай це російськомовні громадяни, але за конституцією вони мають рівно стільки прав, як і ви. Тому не будьте такими категоричними. Фальсифікували вибори всі: Янукович на сході, Тимошенко на заході. Всі це знають. І при всіх мінувсах Януковича, я теж не хочу, щоб якийсь критик-меломан, навіть супер-пупер авторитетний, ображав МОГО ПРЕЗИДЕНТА, ПРЕЗИДЕНТА МОГО НАРОДУ. І крапка.
Tarantino до yav Показати IP 20 Липня 2010 11:21
Я знав що ви мене підтримаєте ;-)
Tarantino до Tarantino Показати IP 20 Липня 2010 11:29
Але от знову про фальсифікації... Мені здається, не можна бути таким категоричним у висловлюваннях. Звісно якщо ти не політик. Є таке древнє поняття як презумпція невинності. І судів у нас ніхто не відміняв
VSC Показати IP 20 Липня 2010 10:54
Да, врезал правду-матку. Про своего не может врезать, тогда уже врежут ему. Расценивать можно по разному. В оценке Tarantino есть своя правда. Хотя для меня, "легітимно обраний президент" не чем не отличается от грузчика из магазина. И тот, и тот - мужики, по одной голове, по по паре рук и ног. Просто первый сумел больше украсть, и многих обмануть.
Партия Регионов Показати IP 20 Липня 2010 11:48
Приятно видеть что собрались все наши коментаторы. Всех бендер на нары и в сибирь.
yav Показати IP 20 Липня 2010 11:53
Згадала класний анекдот про Януковича. Просинається вранці Віктор Федорович на Межигірр"ї, виходить на ганок, потягується, каже: "Доброго ранку, сонце!" А сонце йому у відповідь: "Доброго разу, найкращий, найсправедливіший Президенте!" Віктор Федорович зрадів, цілий день провів на підйомі - блін, саме сонце так його привітало! У кінці дня Янукович вирішив подякувати сонцю за гарний день. Повернувся до сонця і каже: "Дякую тобі, сонечко, і добраніч!" А сонце йому як відріже: "Да пішов ти...!" Янукович розгубився: "Як так, сонце, ти ж як сходило, так гарно мене привітало, а зараз - лаєш.." "Ну так я встаю на сході, а зожу - на заході!" Карочє, отак сміємося самі з себе :))
Александр Показати IP 20 Липня 2010 14:11
Мне кажется , что Артемий не прав , хотя я думаю почти так же , как и он - относительно наших последних трех президентов. Особенно - двух последних (Кучма как - то подзабываться стал). Последние друг друга стоят. Но гражданину чужой страны высказываться ТАК публично - недопустимо.При всех культурологических заслугах Артемия Троицкого в прошлом. "...И не интересуйтесь нашим бытом. Мы сами знаем - где у нас чего ..."- как пел Высоцкий. Очень , очень неблагополучные высказывания Троицкого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus