USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12
Світ вражає: Космос, позвонок і гриби
Сіє творєніє людського інтєлєкта, чи то пак – якоїсь хворої свідомості – я надибав у Луцьку давно. Висить воно на деяких зупинках. Пробігся очима, але – не вчитувався.

А от учора – вчитався. І офігів повністю…


Ні, я розумію, що речі написані в принципі правильні – не смітити, не курити, не матюкатися. Але ЯК це написано!!!!

Самі перли:

…«нікотин через вплив на сіру речовину повільно робить нас інтелектуальними імпотентами»…
…«мобілофобія негативно впливає на наш інтелект»…
…«чарівні слова створюють навколо тебе ауру світла»…


Далі, автори, певно, курнули свіжого зілля, бо понесло їх пущє прєжнєго:

…«здоров’я твоїх ніг – в ногах людей похилого віку»…

…«спілкування через думку із сонцем, водою, повітрям, поповнює образні символи твоєї уяви»…

…«дерево, яке ти погладиш на початку і в кінці робочого дня поповнить потенціал твоїх можливостей, а стовбур дерева укріпить твій позвонок»…


Я вже мовчу, що усе це написано банально неграмотно…

Одне з двох – або писала людина в наркотичному брєду, або це провокація: почитавши ТАКІ аргументи проти неправильного викидання сміття як «Залишене тобою сміття з космічною швидкістю проявиться в твоїх нащадках» можна подумати, що прихильники таких «постулатів» - або секта зазомбованих маніяків, або любителі галюциногенних грибів, або просто, даруйте, дУрні.

P.S.
З подивом прочитав внизу, що вся ця байда нєкоєго «Природно-духовного центру «Свіча» під керівництвом О. Табачук». І робиться воно – увага! - «по благословінню православної церкви».

«О. Табачук» скромно не вказала яка саме "православна церква" цю "красоту" благословила – аби батюшки не прийшли і кадилом по голові не надавали. І правильно зробили б.

Коментарів: 15
goodok Показати IP 23 Липня 2010 19:28
народ, ви коли небуть навчитесь писати СВОЇ НОВИНИ, які нестимуть певну інформацію, новизну, користь тим, хто цю новину дізнається? судячи з умовиводів автора (він же Тарантіно), він точно курить, смітить і не поступається місцем людям похилого віку. Як на мене - ця соціальна реклама, або повідомлення для людей має надто глибокий зміст, щоб пан Тарантіно його зрозумів... Я ж зрозумів 100% поданої інформації: 1. якщо будеш смітити кругом, то тобі доля принесе КУПУ такого добра; 2. той, хто курить - тупіє (це і наука підтверджує), а пасивне куріння - дуже шкідливе (теж наука); 3. якщо ти маєш якийсь задум, ідею, бізнесплан - НЕ ТРИНДИ про це направо і наліво всім підряд, бо в результаті нічого в тебе не вдається; 4. щодо ввічливості, то звичайно кожен знає це відчуття, коли зробиш людині щось добре, а на душі відразу стає світло і чисто, просинається якась миттєва гордість за себе; 5. всі, в кого сидяча робота завжди стогнуть про хвору спину, ноги, геморой і т.д., сидячий спосіб життя повільно вбиває, це факт! а на рахунок енергії дерев, так теж доведеним є факт позитивної енергетики в цих зелених створінь (береза, дуб), якими можна користуватись і підзаряджатись; Якщо уважно почитати і без дибільної малолітньої уяви подумати про прочитане, то багато корисного можна почерпнути з таких рядків. Цікаво було б ближче поспілкуватись із тими, хто на таких речах розуміється. Автор, ти б когось з кандидатів в мери обіс..ав, а не людей, котрі поширюють реально корисну інформацію!
Tarantino до goodok Показати IP 23 Липня 2010 19:55
Ну кандидатів, як я бачив, нормально обісрали і без мене, тому нащо робити зайве. А тепер щодо твоїх (ми ж на ти, як я зрозумів?) слів. Я радий, що ця інформація допомогла тобі зрозуміти офігенно невідомі істини про шкідливість пасивного куріння, сидячої роботи принципи стосунків з бізнес-конкурентами і виховання підростаючого покоління. Якщо ти хочеш вірити у енергію дерев і космосу, переселення душ, штопання карми і нірвану - вперед. Я он недавно з подивом дізнався, що Кашпіровський і далі успішно проводить свої оздоровчі сеанси... Я спробую сказати це нормальнішою мовою, може тобі дійде: мене неймовірно злять усякого роду шарлатани, які користуючись довірою людей, з тільки їм відомими цілями (не обов"язково це - видурювання грошей) забивають людям голови нісенітницями і відвертим абсурдом. Енергія космосу, карма, засмічування свідомості як на мене - якраз з цієї опери. До речі, люди ці брєдні писати можуть навіть щиро - наслухавшись ріків реннерів і начитавшись блаватських. Тому - я переконаний - з цих рядків ніхто і ніколи не зможе почерпнути нічого корисного. І не вчіть..., ой, не ВЧИ мене писати СВОЇХ НОВИН - вони ж не НАШІ, вони - є мої, а є твої
Александр до goodok Показати IP 24 Липня 2010 21:32
Цікаво читати , але - мабуть з нервів - таки проскочив русизм :"...на рахунок енергії дерев..."
goodok Показати IP 23 Липня 2010 22:44
1.Вже судячи з назви, яку ти придумав для своєї ніби-то новини можна зробити висновок про твою обмеженість у світогляді. 2.Інформація мені не помогла, треба уважніше читати, я переказав цю складно написану інформацію простими словами, які всім зрозумілі. 3.Те, що ти НЕДАВНО дізнався, що Кашпіровський ще проводить сеанси - ще раз свідчить про твою обмеженість. 4.Вірити в енергію дерев, космосу, а також у всі види енергії від електричної до енергії натхнення людини не потрібно, вона і так існує і впливає навіть на таких як ти. Бог же існує навіть якщо ти в нього невіриш! 5.Якщо злять шарлатани, назви їх? який саме тебе розізлив? Поробив тобі чи зглазив? Люди, які писали цю соціалку шарлатани? ти впевнений? що шарлатанського написано там? Колись шарлатанством було те, шо земля кругла. А тупі і обмежені люди палили таких шарлатанів, бо не вірили в круглість Землі! 6. Чого тебе лякає слово "космос"? Ти бачив фото Землі з місяця? Ну ми ж - частина того самого космосу, то чому його енергія не може бути поруч... 7. А ще такий "абсурд як карма", що ж тут абсурдного? Треба трішки вчити історію, культуру зарубіжних країн і зрозумієш, що ці слова - не абсурд. Не хочеш - не вчи, але й не критикуй. 8. Про засмічення свідомості взагалі мовчу: на кожному кроці люди бачать рекламу, а її пряме призначення - засмічувати свідомість, щоб людина за цим сміттям не могла обєктивно обирати потрібний товар, послугу, політика... Чи ти і в це не віриш? Тому, я переконаний, багато хто з рядків такої соціальної реклами почерпне користь. п.с. а ТВОЇ обмежені судження про трішки вищі за тебе речі людям дійсно не потрібні. можливо малолітня гопота, що курить і матюкається на кожному кроці і оцінила б ПРИКОООООООЛ твоїх слів, але аудиторії ВН таке сміття точно не треба. Отож ВЧИСЬ робити новини, а не засмічувати нам свідомість.
Tarantino до goodok Показати IP 23 Липня 2010 23:32
Ну, що потрібно аудиторії ВН, не нам з тобою вирішувати, згоден? Раз я маю змогу писати - смію думати що й моя інформація якійсь частині аулиторії ВН потрібна )))) А Кашпіровським, я, панімаєш, свідомості амічувати не хотів )))) того й не знав. а взагалі, давай не будемо судити про "обмеженість" судження когось по кількоз репліках, домовилися? Хочеться зберегти нормальний тон розмови і не скочуватися до "сам дурак". Необмежені розумні різносторонньорозвинуті люди, що черпають енергію дерев, таким не повинні займатися ;) Вір собі у що хочеш. Пиши СВОЇ новини про це. Поклоняйся сонцю, космосу і чи енергетично зарядженій зубній пасті. Штопай карму. Читай заклинання. Але поки не розкажеш мені як від дуба зарядити мобільник - не умнічай тут. Бо схоже про енергію ти знаєш не більше ніж я чи "О. Табачук". Тому я й кажу - дилетатнів-шарлатанів за версту чути. Спеціалісти пишуть наукові статті, виступають з науково-популярними лекціями. Вони - ПЕРЕКОНЛИВІ. А не пишуть бредові тектси на зупинках про "позвонки" і "енергію сміття"
рУТУБ Показати IP 23 Липня 2010 23:49
Дарма ви сперечаєтеся. Енергія дерев - сильна річ.
Не поняв Показати IP 24 Липня 2010 00:02
А що таке мобілофобія?
Tarantino до Не поняв Показати IP 24 Липня 2010 00:11
Я думаю це боязнь розмовляти по телефону під час енергетичної підзарядки від дуба чи берези. Током може стукнути )))))))))))
Tarantino до Не поняв Показати IP 24 Липня 2010 00:12
Да, або розмовляти по телефону надто натхненно - ефект буде той же
goodok Показати IP 24 Липня 2010 09:48
Дійсно, сперечатись тут не потрібно, головне щоб люди цю інформацію читали, а вже кожен сам зробить висновок. Я не полінувався, трохи погуглив, і ось вам результат: це оголошення - частина акції, яку проводить громадська організація "Свіча" (ось посилання: http://svicha.com.ua/forum/viewtopic.php?f=6&t=13 ). І слава Богу, що хтось ще займається такою соціальною діяльністю без жодних натяків на вибори і т.д. Шановний Тарантіно, а завдяки тобі інфу з зупинки побачила ще й аудиторія ВН, тож можеш гордитись, і ти взяв участь в цій акції ;)
Tarantino до goodok Показати IP 24 Липня 2010 12:00
До речі, чув у Рокинях є "місце, за впливом космосу одне з найсильніших в Україні". Теж нічо так - кажуть, прикладешся до берізки після будуна - і через 10 хв бодрячком. Не пробували?
Poppy Показати IP 24 Липня 2010 18:48
Goodok,pidtrumuyu.Tarantino tej pravuy.Y tomy,scho yomy ze ne potribno.Tomy scho ne moje bytu takogo,schobu vsim na ciy planeti stalo zrozymilo,scho mu ye chastunoyu kosmosy,a ze oznachae,scho kosmos nam daye energiyu,yak i dereva, viter, dosch,goru, i t.d. Ale,na jal, ze v bagatyox vuklukaye smix.A,mojluvo, na schastya. Bo byde toy vupadok - mavpa z granatoyu. P.S. Prutylyatusya do derev,kolu xvoriyu,- chydova rich. P.P.S.Ti, xto vvajayut pruchunno-naslidkovuy zvyazok, miszya sulu,kosmos dyrnucyamu,- gadayu, diznayutsya pro ce detalnishe y pershuy den svogo novogo jittya.
Анна Показати IP 6 Серпня 2010 09:38
А я думаю, що кожен має право на свою власну думку, на свій світогляд та позицію! Tarantino молодець, що виклав цю новину, я його повністю підтримую. Щодо, goodok, то він має свою позицію, щодо даної новини і це схвально, оскільки більшість людей не мають власної думки! Але мені здається, що так грубо критикувати "чиєсь" було некоректно і якщо бажаєте - неетично! Максимум, якщо не сподобалось, закрити тему і все! Як на мене всі новини потрібні і всі новини важливі! Тому, не сперечайтесь!
Штрих Показати IP 29 Вересня 2010 18:57
да не сприймають люди (на зразок Тарантіно) такої інформації... нажаль. По рядках видно, що то ж не "малолєтка", як зайважив гудок, а освідченна людина мінімум з 1 вищою. Але в тому то біда, що ми бідні, бо дурні і дурні, бо бідні... Бо не розучились сприймати просту (не захмарно високу) інформацію. Нам же треба, щоб таблєтка вартувала 10 000 еуро, тоді то помочне, а коли від дерева зарядитись, так то фігня. Ну то й скажу словами Кравчука (не Ель:) маємо те, що маємо! А щодо "офігєвшого" Тарантіно, так то ж добре - в людини проснулись емоції, піднявся настрій, є про що писати!!! А ще каже, що ефекту немає від інформації!!! Ще й який!
anetka Показати IP 30 Вересня 2010 16:09
Замість того, щоб сперичатися і обвинувачувати один одного, краще візмісь і спробуйте робити так як там написано хоча б тиждень, для єксперименту. Я даю 99% (-1% на відсутність віри), що у вас у житті щось поміняється на краще, принпймі буде менше агрессії і з"явиться більше життєвої єнергії. Всі з захопленням дивляться СТБ і ІСТV, всякі там програмки про надзвичайне і вірять по те яке десь там, а коли реально зістрічають таких людей, кажуть "вони шарлатани".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus