USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Достали малолітні луцькі "емо"
Хто живе в районі біля "Атлета" за центральним корпусом ВНУ мене зрозуміє.

Не так давно, на східцях біля спортзалу "Атлет", який за центральним корпусом ВНУ, як спускатися по Бойка до "Майдану" почали тусити різні там емо і тому подібні малолєткі. На вид - років 12-15.Вони там сидять на бордюрах, парапетах, східцях, качелях двору.Вічно лаяться, впиваються своїми лонгерами, потім їх же ж тут же ж вибльовують, курять, шмалять і шумлять. При чому кількість цих "тусовщиків" з кожним днем все більше більше. Вдягнені ніби нормально - а ведуть себе як хамло. Не один раз грубіянили бабусям, які тут живуть і сваряться, що вони гадять у "до того" чистому дворі.
Лише один раз бачила як хлопці в помаранчевих жилетах до них підходили, але на тому все і закінчилося.
Там не можна пройти, постійно ті малі пристають, а недавно, отакі малолєткі мого знайомого пограбували, відібрали гаманець.
Чому кажу, що емо, бо всі як один з розмальованим волоссям, різними зачісками, одяг відповідний.
То дурдом! Сподіваюся, що коли заняття боксом в "Атлеті" відновляться їх поменшає. А якщо ні - пропоную усіх кого вони дістали, зібратися разом і їх звідти зігнати. Або ж запихнути в спортзал, хай краще чимось корисним займаються. Що думаєте???
Коментарів: 20
Мантис Показати IP 31 Серпня 2010 14:21
Солдат Джейн! А что ж ты сама не разгониш "разных там эмо"? Сссыш?
Не гоп Показати IP 31 Серпня 2010 14:21
Я терпимо ставлюся до всіх субкультур, але ці емо справді дістали. Вони якісь кантужені. Пропонуюю вислати туди десант пацанчіків з 40-го
НЕ гоп з 40-ого до Не гоп Показати IP 31 Серпня 2010 15:07
Треба навідатися до них))
Fantom Показати IP 31 Серпня 2010 15:08
Десант підтримую =) так як не вважаю емо якоюсь суббкультурою, порсто кучка придурків
Скажена Мама Показати IP 31 Серпня 2010 15:39
А я б їх не трогала. Я б взяла їхніх батьків і так би дрином висповідала, шоб за дітьми дивилися! Це все звідки йде - від байдужості батьків. Віддали б тих дітей на якісь секції, не хочуть народне, хай шурують на брейк, картинг ше на шось! Нема чого бидлоту розводити!
Скажений тато Показати IP 31 Серпня 2010 15:41
"Лише один раз бачила як хлопці в помаранчевих жилетах до них підходили, але на тому все і закінчилося." - підійшли типу пацани, сігарєтки нема? Нема, ну і ладно. Сидіть собі, тільки не на холодному, шоб не простудились... )))))
Lawbreaker Показати IP 31 Серпня 2010 22:27
Дам цінну підказку.Колись раніше,коли ще не було "разных там эмо",а молодёжь просто шуміла після 21.00 один дідусь,який втомився сваритися,почав натурально посипати ненависну компанію перцем зі свого балкону:-)))І що ви думаєте? Тусовка "переїхала"!
Скаженні всі Показати IP 1 Вересня 2010 00:12
Придурки......................
boXer Показати IP 1 Вересня 2010 08:52
предоставляем услуги по освобождению дворов и придомовых територий от емо и прочей подобной нечисти ;) кого интерессует пишите.плата за услуги умеренная ;)
Своя Показати IP 1 Вересня 2010 10:28
а давайте і бабульок заразом уберем з того району. я з ними контактувала лише раз і мені вистачило, сиділи нормально не смітили не шуміли в день і тут звідки не візьмись прилітає бабуля і починає всіх по черзі ганити отак ні з того ні з сього мало не матом нас проводила. ми то пішли а неприємний осад лишився. такшо давайте організовуйте загони і разом з емками ліквідуйте ше бабульок нервовоневрівноважених.
Ko3bMa Показати IP 1 Вересня 2010 12:06
хочуть діти виділитись, мозку мало от і подаються в то шо модно від недостатку уваги))). а на рахунок того як вони себе поводять - помоєму то не краще за гопів. в нас вдворі взяли та й помалювали дитячий майданчик квіточками, от їм не "солідно" там сидіти. + Эмо появилось во второй половине 80-ых годов как экстремализация панка, и кроме звучания отличалось также и тематикой текстов. Название «эмо» прижилось из-за того, что первые эмо-хардкор-бэнды, отклонившиеся от социально-политической направленности в своей лирике, перешли к личностным переживаниям и эмоциям, за что в шутку назывались в тогдашних панк-зинах «эмокорщиками». Так что эмо не имеет отношения к современным сопливым поп-панк/альтернативным группам которые отрастили чёлки и повесили на себя модный ярлык. Слушатели тогдашнего эмокора от прочих хардкорщиков ничем не отличались, а мифы про «олдовых эмокорщиков» имеют корни в инди-тусовке. Дело в том, что одна из фракций инди-субкультуры начала примешивать сопли к песенкам, в итоге получилось Midwest Emo.
володимирянин Показати IP 1 Вересня 2010 12:25
А ще можна пресувати дівчат, які ходять у штанях. Вони теж поводять себе як хамло - не поважають старших,курять, лаються. І хлопці з кульчиками у вухах - це теж нечисть. Їх теж треба, як мінімум, у резервацію. І реальні пацани з 40 кв. мені не подобаються. А ще треба біля бібліотеки виловлювати ботаніків, а то ходять туди, книжки читають! На палю їх! На палю!
Ko3bMa до володимирянин Показати IP 1 Вересня 2010 13:06
масові розстріли врятують світ)))
Скажена бабулька Показати IP 1 Вересня 2010 14:31
Нє, нас не можна!!!!! Ми ж захисники моралі!!!! Давайте вернемося до емо! Їх треба гнати!!!!
Євген Бондаренко Показати IP 1 Вересня 2010 17:00
Ko3bMa, цілком згідний :)) Народ, а давайте "мухи - окремо, котлети - окремо"? Якщо емо просто тусуються, то до них не може бути ніяких претензій. Те, що вони комусь не подобаються... цей "хтось" теж не всім подобається, то що, і його треба бити та гнати? А от якщо чіпляються до перехожих, - треба щось робити. Ну і "відібрали гаманець" - то вже взагалі кримінал... але тоді мєнти-опєра повинні грабіжників зловити, а слідак - довести, що це дійсно емо грабіж скоїли; а ваші слова, Солдат Джейн, до справи не підшиєш... Отак тіпа.
володимирянин Показати IP 1 Вересня 2010 17:33
Якщо хтось із емо вчинив злочин, то це не є підставою для перслідування усіх емо. Так можна посадити усіх лучан, бо один із них вчинив злочин
Максим Показати IP 1 Вересня 2010 19:39
Для начала я предложил бы Солдату Джейн выработать чистоту речи, а не "сыпать" через слово жаргонизмами. Вы все-таки на новостной ресурс заметку писали, а не на скамейке соседям жаловались...
Dieman Показати IP 5 Листопада 2010 18:39
Ау народ,гоу розбераться с етими ,,засранцами,, ?
емоністка Показати IP 4 Грудня 2010 01:21
вобшето ви просто не розумієте нас!!! вам пофік! ви тільки те і думаєте, що убити емо! але подумайте самі... це наш вибір!!! якщо в Луцьку вони смітять, або ще що... на то є причина!!!
Эмочка Показати IP 8 Травня 2012 00:31
Я вважаю, що вы не прави якщо мы вам не подобаемось.поставте соби пытанячко чы подобаетесь вы нам,и чы нехочем мы вас позбутысь. А солдат Джейн вообще хамло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus