USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: Геї підтримали програму Януковича
Гей-Форум України вважає, що нова програма Партії регіонів покликана створити краще життя для всіх громадян, у тому числі геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів"

Прес-служба Гей-Форуму України підкреслює, що, як сказано в резолюції, "ця програма спрямована на забезпечення нового, кращої якості життя для кожного громадянина нашої країни".
"Заклик почесного лідера Партії регіонів сьогодні, напередодні місцевих виборів, звучить доречно. За останні десять років ми були свідками того, як цілком нетолерантний "чорно-блакитний" піар без докорів сумління застосовувався для очорнення провідних політичних фігур - від Богдана Губського до Юрія Луценка, від Йосипа Вінського до Арсенія Яценюка, від покійного Георгія Кирпи до Віталія Кличка. Ми можемо вірити, що людина - гей тільки тоді, коли вона сама про це відкрито говорить. Все інше - це "за замовчуванням" домисли та інсинуації", - вважає лідер Гей-Форуму України Святослав Шеремет.

Лідер українського ЛГБТ-співтовариства зазначає: "Важливо, щоб словами президента почули в його власній команді. Ми були нещодавно свідками нетолерантних заяв нардепа-регіонала Колесніченка, що одностатеві шлюби - це та європейська цінність, якою Україна повинна нехтувати. Сьогодні, пан Колесніченко, Ви отримуєте ясний корпоративний сигнал: нова партійна програма покликана створити краще життя для всіх громадян, у тому числі геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів".
Коментарів: 2
Ko3bMa Показати IP 10 Вересня 2010 21:20
вдупу ту європу якщо в неї такі цінності
Скажена Мама Показати IP 13 Вересня 2010 14:23
А хто такі трансгендери?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus