USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: Хамство за 2 гривні
Живу біля геріатричного пансіонату (будинок престарілих) і кожного ранку чекаю на маршрутку. Спостерігала таку картину: заходить дідусь, старенький такий і каже водію - в мене посвідчення. А людей в маршрутці всього п'ятеро. Десь за дві зупинки до того зайшов чоловік, очевидно, якийсь знайомий водія, привітався, сів на "службове місце" і простягує водію 2 грн, на шо товариш шофер кидає фразу: ой, не видумуй, і грошей не бере. Тут цей дідусь простягує посвідчення, водій дивиться і видає: в мене вже є пільговики, платіть. Дід схвильовано каже, що в мене ж пільги, на що водій відповідає, що вам аби все нахаляву, не подобається тролейбусом їдь. І такі ситуації часто трапляються. Інколи бабусі і дідусі отакі просять перехожих їм маршрутку зупинити, бо водії, бачачи, що потенційний пільговик, тупо не хочуть зупинятись і проїжджають повз, ще й брудом з калюжі обляпають вдосталь. Відразу задумуєшся, чи то в тебе, товаришу водій, всі друзі і родичі інваліди, раз ти їх безкоштовно провезти можеш, чи то просто совісті нема. Розумію, що ці старі люди, які пройшли війну, чи дійсно мають конкретні проблеми зі здоровям, наносять "мегасильний" удар по заробітку маршрутників, але треба мати елементарну совість. За шо я плачу 2 гривні: за виколупані і заклеєні ізолентою кнопки, за те, що часто,обганяючи один одного, везуть пасажирів, як дрова, чи за те, що мушу отаку фігню про пільги вислуховувати постійно? Якщо вже ви підняли плату за проїзд, то, будьте людьми, надавайте свої послуги на відповідному рівні...
Коментарів: 8
.... Показати IP 20 Вересня 2010 12:47
то треба було водію зробити зауваження, а не тут писати своє обурення.
Небайдужа Показати IP 20 Вересня 2010 12:54
А ви сказали про це водієві? А то в Інтернеті усі сміливі... Я - кажу.
пасажирка Показати IP 20 Вересня 2010 13:26
Обурення писати треба, і водієві говорити також треба. Бо вони знахабніли до краю. Не думають, що колись стануть безпомічними пенсіонерами. Живуть сьогоднішнім днем, хочуть всі гроші заробити. Хоча кількість пільговиків за один рейс закон геть не обмежує!!!
Скажена Мама Показати IP 20 Вересня 2010 14:38
Я не сказала, я просто вийняла 2 грн і заплатила за діда. А минулого року, коли я їхала і була подібна ситуація, то я почала говорити, типу, дядько, збийся, то в ного прозвучала репліка, цитую: "Ти, б..я, ващє мовчи, бо пішки підеш". Але тоді вже за мене мужчина якийсь заступився і закрив тому хамлу рот.
Man до Скажена Мама Показати IP 20 Вересня 2010 20:22
За такі слова я б йому грудну клітку проламав би, бидлугану! Вже не один по рилу получив за "гарне водіння" і хамство!
T Показати IP 21 Вересня 2010 17:12
taka kultura...Sumno....
Юля Показати IP 22 Вересня 2010 16:33
це кругом і повністю така ситуація. бардак повний.
Ласковая Показати IP 24 Вересня 2010 12:59
Що про маршрутчиків говорити, якщо з моєї мами пенсіонерки в тролейбусі плату взяли. Їй 69 років, а виглядає ща старше. Приїхала бабуся з районного центру, кондуктор ходить і питає, як завжди хто не оплатив проїзд, а вона дістала гроші і заплатила. Я її насварила за це, а вона каже, то може місцевим пенсіонерам безкоштовний проїзд, а я ж приїжджа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus