USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25
Світ вражає: Сільський футбол.
Футбол,як відомо наймасовіший вид спорту на Україні,але я хочу зачіпити досить цікаву тему,а саме районий футбол!
На території Луцького району проходить щороку чемпіонат з футболу.Хотілося б привернути увагу людей до цієї проблеми,а чому проблеми,я вам об"ясню.
Близько 16 команд щороку пробують свої сили у цих змаганнях,але команд 14 з них ледь виживають,елементарної підтримки з сторони сільських рад вони не відчувають!Хоча в кожному бюджеті цих с/р є пункти на розвиток фізкультури у селі!
Елементарною увагою,голови с/р можуть молодь зацікавити повиходити з нічних генделиків і прийти у "свіжому" вигляді в неділю на свій стадіон та відстояти честь свого села!
Коментарів: 9
А в Боратині були??? Показати IP 21 Вересня 2010 13:52
Як то сільські ради не підтримують команд? В Боратині Ви на стадіоні були???? Команду підтримує сільський голова Яручик Сергій Олександрович (брат нашого місцевого мецената Миколи Яручика). Так там такий рівень, що Луцьку ще далеко дрипати. Шиба там був а висновків так і не зробив. Поїдьте, подивіться, а тоді говоріть. Отам рівень.
гарант Показати IP 21 Вересня 2010 14:24
+100000
Ір Показати IP 21 Вересня 2010 21:47
А в Боратині були??? Якщо,Ви Шановній,прочитаєте уважно,то я написав,що участь бере 16,а виживають 14!!! За Боратин годі говорити,там такий рівень,що в Луцьку і не пахне.Ще Підгайці і Лище гідно приймають своїх гостей,а далі...
старий Боратинець Показати IP 22 Вересня 2010 16:29
а біля хати Яручика були- стадіон відпочиває і все за скромну зарплату сільського голови.Такого злодія ще пошукати .Про..рав все.Про мецената мовчіть.Соромітники
боратин Показати IP 22 Вересня 2010 16:38
не всі такі злодії як Яручики.Я маю право так сказати бо є жителем цього села.
А в Боратині були??? Показати IP 24 Вересня 2010 14:28
Старому боратинцю. Почитавши Ваш коментар вирішив провести маленьке розслідування. Ось що виявив. Хата у того голови така звичайна як і у всіх, іншого на ньому не числиться і живе він скромно, авто і те службове. По людським словам то для села чоловік зробив стільки що в історії у них ще такого прогресу не було. Повага і шана. А що до меншого то цей комерційну жилку має і майна має не мало, сам бізнесмен вже років з 10. Не зажершись усим цим він ще й допомагає людям. Які можуть бути питання? Хіба це не заслуговує поваги? А Ви шановний добровільно хоч копійку дали бідним чи хворим? Ось, в цьому й відповідь.І ще, в трішки вищих кругах розпитував про цих хлопців. Поганого ніхто не сказав, але я відчув заздрість оскільки спілкувався з чиновниками. Прості ж люди не натішаться ними.
боратин Показати IP 27 Вересня 2010 16:09
старі люди кажуть -не починай суперечок з ідіотами - програєш. Вони стягнуть тебе на свій рівень і задушать там своїм досвідом...
добре знайома Яручика Показати IP 18 Січня 2011 21:49
Шановні, хочу долучитись до теми розмови і висловити те, що знаю про цю людину. Сергій Яручик далеко не такий яким себе показує на людях...він дуже боїться, поганої думки про себе, насправді ж дуже полюбляє жінок ( як і його брат), любить випити коняк (правда не багато, щоб розслабитись після робочого дня, і аж ніяк не бідна людина, про це говорить його квартира в районі ГПЗ, будинок, гроші на рахунках і вклади в бізнес проекти....панове, не будьте такі наявні, щодо цієї людини...так, він дійсно багато зробив для Боратина і керівник він не поганий, але з такими грошима і кожен так може, просто попав в потрібний час в потрібне місце....
теж знайома до добре знайома Яручика Показати IP 14 Липня 2011 15:55
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus