USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: 5 дивовижних тварин, про існування яких ви не здогадувалися: фото
Риба-миша (Рожевогубий нетопир)

Мешкає вона в тропічних водах біля Галапагоських островів і берегів Коста-Ріки.

Іноді рибу-мишу тримають в акваріумах, але вона не дуже зручна мешканка домашньої водойми, бо цьому невеликому хижаку завжди потрібна жива їжа.



Сайгак

Сайгаки уникають гір і мешкають в степах та напівпустелях. Належать до групи родів антилоп, але відрізняються від них надмірно великим і рухливим носом.



Блакитний дракон

Цей крихітний мешканець тропічних водойм мало чим схожий на драконів Дейнеріс Таргарієн, але він один з найкрасивіших і найбільш рідкісних молюсків на Землі.

Його розміри зовсім крихітні – 2-3 сантиметри, проте іноді трапляються і великі особини, що досягають в довжину 8 сантиметрів.

Всупереч чарівному зовнішньому вигляду, Блакитні дракони – хижаки, до того ж вони абсолютно стійкі до отрути своїх жертв.

Та якщо ви колись і натрапите на це миле створіння – не панікуйте, бо для людей такий дракон абсолютно безпечний.



Снігова коза

Мешкає вона в гірських районах Північної Америки, а її зимове хутро допомагає витримувати температури до -46° C і вітри до 160 км/год.



Окапі

А ви коли-небудь бачили цього красеня? Попри те, що статура і забарвлення окапі нагадує радше коней, їх відносять до сімейства жирафових.

А єдиною державою, на території якої зустрічаються окапі – Демократична республіка Конго.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus