USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Романюк: ГАЧОК ДЛЯ ІКОНИ
В останній час на іконах почали з'являтися і лики живих політиків, як, приміром, попереднього президента з сім'єю і нинішнього, Луцьк перед виборами рясно зацвів портретами кандидатів. Рекорд тут належить Миколі Романюку. Його іміджмейкери, видно вважають, що масовість є основою успіху. Романюк дивиться з біг-бордів, з газет, з екранів, листівок, «стукає» в квартири. Один виборець казав, що йому навіть наснився цей кандидат у червоноармійській шинелі, зразка 1918 року з гвинтівкою і питанням: «Ти проголосував за мера Романюка?».
А що робити? Не бідний чоловік, директор ГРУ „Приватбанк», недавно був головою ОДА, скуштував влади, вона сподобалась. Мер - посада хоч і нижча, але хлібна. Та не за хлібом святим, як заявляє кандидат у своєму звернені до лучан, він іде на цю посаду. Хліб і до хліба у нього є, дай Боже усім те мати, він іде на страдницьку Голгофу, добровільно. Після тяжких роздумів і безсонних ночей вирішив взяти „на себе цю важку ношу». Правда, чомусь вчинити таке „самоспалення» взялося аж 18 чоловік.
Та серед них все луцький іконостас з портретами Романюка поза конкурсом. Додайте ще словесні дифірамби на його адресу з боку ЗМІ. Пальму першості тут тримає „Віче- інформ». Не знаю як не потонув у цій патоці Микола Ярославович, як витримав цей вал славослів'я на свою персону. Здається, він тверезомисляча, аналітична людина і знає польське прислів'я: «Цо задужо - то не здорово». Пам'ятає сумний приклад одного депутата України, який масованою і настирною агітацією передав куті меду і пролетів мов фанера над Парижем.
Особливо славословлять кандидата колишні мери: П. Афанас'єв, А. Кривицький, К. Литвиненко, а найпаче - В. Блаженчук, колега по комсомолу, який «буде захоплений можливістю привітати його з перемогою». Ось так. Яке щастя! Головна, мовляв, перевага Романюка перед іншими кандидатами в тому, що той, як і Блаженчук, теж пройшов комсомольську «кузню державних кадрів», тож і заміни їм нема. То таки так, але це була кузня КПРСівських кадрів: „партія сказала - комсомол відповів: «єсть»!» Мабуть, не дарма і золото партії в основному перейшло до комсомольців.
Володимир Іванович переконує, що і при всіх чотирьох українських президентах потужний резерв кадрів був з колишніх комсомольців. І це великий позитив. А, може, якраз в тому наша біда? Є і в нинішньому уряді представники тої «кузні». Чого варт один лише Діма Табачник! Україножер, якого світ не бачив, ощасливив ним Президент Україну. А Тигіпко, Колісниченко, Чечетов, Симоненко, Шуфрич, Литвин та іже з ними - вони теж з тої кузні. Але які „патріоти»!
Є у зверненні М. Романюка два нещирих постулати, Нині головне зло суспільства і держави - корупція і злодійство. Тому він резонно запевняє: „Красти я не дозволю нікому!». Як казав російський класик: «свєжо прєданіє, но вєрітся з трудом». Та це ж при губернаторстві п. Романюка з державних засіків зникло на КХП №2 70 тис. зерна - півторарічний хлібний запас Волині. Якось цього він «не побачив».
«Я не є членом жодної політичної партії». Формально ніби так. Але, коли «Наша Україна» була президентською силою М. Романюк став її членом, згодом головою ОДА. Потім спішно покинув тонучий корабель. Нині йде від „Сильної України». Лише наївний виборець повірить що це не те ж саме, що і партія Регіонів, програму якої депутат облради Романюк підтримував при голосуванні: харківські угоди, дії Табачника, осуд указу про С. Бандеру тощо. В уряді Азарова Тигіпко якраз і здійснює економічну і соціальну програму. Невипадково регіонами навіть не висувають свого кандидата в мери, вони безперечно будуть сприяти п. Романюку. А хлібний злочин, очевидно, спустять на гальмах, але він був і буде тим гачком на якому вони надійно будуть водити ніби-то безпартійного мера у випадку його перемоги. Бо хлібна справа розслідується мляво (це тоді, коли посадовців колишнього уряду Тимошенко один за одним садять за грати) а позивача у цій справі лучанина Андрія Сажнева, якого, було за станом здоров'я звільнено в запас, військомат терміново мобілізує в .... лави армії. Цікаві нюанси.
Юрій Пасальській.
Коментарів: 22
Олександр Пиза Показати IP 18 Жовтня 2010 19:27
Очевидна заказуха - непотрібна і довга - недочитав... Нецікаво. Гроші в трубу...
ВВС до Олександр Пиза Показати IP 19 Жовтня 2010 10:54
Це точно - хто б вже говорив про заказуху. І ви б, пане Олександре, таки дочитували. Кажуть, розумні і ретельні люди саме так роблять. Принаймні для того, аби потім їх оцінки не виглядали словами рівня семикласника.
ГРЕК до ВВС Показати IP 19 Жовтня 2010 19:39
Це точно - ще раз ! Коммунисты и комсомольцы сами назначили себя интеллектом нации и мучают страну два десятка лет. Незаменимые наши. Если кого - то лет 15 - 17 назад еще мог впечатлить их опыт , приобретенный в партийных и комсомольских "кузнях" ,то теперь этот - уже возьмем в кавычки - "опыт" много лет только вредит. А мы выбираем , выбираем , выбираем ... А плакаты - прям конкур красоты .
Наталія Показати IP 18 Жовтня 2010 20:26
Гм....може вже хватить паплюжити Романюка? Ну написали б щось вже для різноманітності про Бондаря
Журналістка до Наталія Показати IP 19 Жовтня 2010 10:55
Де ви тут паплюження побачили? Так суб"єктивний, але спокійний, не істеричний текст. ЧИ ви вважаєте, що усі хто пишуть критик на Романюка - його ПАПЛЮЖАТЬ? Не будьте однобокою, шановна
Іван Показати IP 18 Жовтня 2010 21:42
Пиза мабуть читає й перечитує статейкі "незаказушні" про себе хорошого. Наплодив їх цілу торбу й тішиться. звісно, як дочекати про Романюка. Правдива статейка - прямо в 10!
Лучанин Показати IP 18 Жовтня 2010 22:35
Примітивна заказуха
Слава до Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2010 10:57
Слыш, ты все, где твоего "злого банкира" называют нужным словом - "марионетка" - считаеш заказухой?
Оракул Показати IP 19 Жовтня 2010 08:54
Лажа повна, уже не модно такі статті писати. Цей метод компроматів вчорашній день, вигадайте щось нове.
піарАС Показати IP 19 Жовтня 2010 09:14
Про хліб вже всім набридло. Закцентувати увагу потрібно було саме на ПРИЧЕТНОСТІ Романюка до ПР - все-таки цю політсилу в Луцьку не люблять! Поки ще є час, раджу опонентам Романюка постійно і якомога частіше про це згадувати. Хоча, зважаючи на адмінресурс, що неодмінно буде задіяний, думаю перемогти "мір, молодость, комсомол" практично нереально...
))) до піарАС Показати IP 19 Жовтня 2010 10:38
а якщо врахувати, що левова частка дільниць перекриті керівною комбінацією "Сильна Україна" + "Трудова Україна" + "Партія регіонів" у різних варіаціях ))) Але все одно - в вважаю, що романюківці зарано розподілили між собою посади у мерії, а працівники Шиби зарано дбають про працевлаштування. Ще ніхто нічого не знає. Треба просто спокійно доробити свою роботу і не перейматись чужим головним болем. До речі - автор безсоромно вкрав наші алюзії з прольотом над Парижем. А ну признавайтесь, хто?
піарАС до ))) Показати IP 19 Жовтня 2010 11:22
Я не крав! Чесно-чесно... Просто - зрозуміло, що Клім і Романюк діятимуть жорстко і нахабно, плюючи на чесність, справедливість і ін. Жаль, бо не все та однозначно, як розказував пан Фесенко! Тримайтесь, )))
Metaller Показати IP 19 Жовтня 2010 09:48
як нині модно говорити в інтернеті - кгам. Аффтару пропонується вбитись об стіну, попередньо ковтнувши ціаніду.
))) до Metaller Показати IP 19 Жовтня 2010 10:47
ще можна додати "ффтопку". Аби не знесли, як чечелюков пасквіль про Нальковича ))) такі опуси треба колекціонувати для підвищення власної самооцінки
Бандура Показати IP 19 Жовтня 2010 10:46
Абсолюта заказуха. Факти перекручені в "потрібну сторону". Гидко читати.
ВВС до Бандура Показати IP 19 Жовтня 2010 11:00
Вибачте, але не люблю людей, які говорять - як у воду пердять. Тобто аби шум створити. Я теж не останній, хто знайомий з фактами, наведеними вище, але перекручень не помітив. Кажеш по перекручені факти - не полінуйся написати, які саме
Ласковая Показати IP 19 Жовтня 2010 12:09
Романюк, на мою думку, 100 % комсомолець-комуніст. Радянської влади давно немає, а керівники з комуністичною закалкою залишились. Це диктатори, з гаслом "Землю - крестьянам, фабрики - рабочим". А насправді все роблять для своїх благ. Не один працівник з Приватбанку розповідав про якісь плани, що ставить керівництво перед ними. План - це і є "ау" з радянських часів. Згадайте - "Даеш план пятилетки за 2 года". Керівників радянської закалки до влади пускати не можна. Треба свіжу кров...
для ласкавої Показати IP 19 Жовтня 2010 13:14
без плану буде суцільна ахінея і ніхто нічого не зробить-оже план розвитку має бути і мають бути конкретні дати виконання обіцянок- це для контролю громади .То ж ніяке це не "ау" радянських часів"Це називається простим словосполученням"організація прці"І хто це не робить -той нічого путнього в житті не досягне.Самоорганізація та планування це успіх справи на 80% і відсотків 20 це кеативність виконавця.
Правдоруб Показати IP 19 Жовтня 2010 16:13
Безумовно заказуха, але правдива, хоча про Грицюка можна написати подібне. Романюк, комуняка в голові, тихий пяничка час якого мабуть вже пройшов. Бо дійсно, будуть водити як Л.І.Брежнева, та смикати за мотузки.
шукаю злочинця Показати IP 19 Жовтня 2010 17:10
вчора якась паскуда написала у мене на паркані політичну анти рекламу на Романюка. Мені нема різниці на кого пишуть але паркан треба фарбувати.Кажуть то Бондара викрутаси.Я думаю що людина яка паплюжить фасади будинків паркани не має морального права стати мером.Хто знає конкретного виконавця -напишіть.Так хочеться цій гидоті за пошкодження мого майна пику начистити.
не Романюк Показати IP 19 Жовтня 2010 18:50
А мені стаття сподобалася і я погоджуюсь із Ласковою стосовно радянських часів .Пережили ми це! Достатньо! Наїлися вже!Я вважаю, що нових необхідно обирати! НОВИХ!!!!!!
Знайомий Показати IP 19 Жовтня 2010 22:46
А це той Пасальський, що у Вол-Волинський педусі вчився?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus