USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Нова чорнуха або Чижик - негр. ФОТО
В розпал передвиборчих перегонів політичні опоненти не втомлюються дивувати. Цього разу познущались з Олександра Чижика.

Вранці 23 жовтня, в Луцьку з'явились плакати з "креативним" написом "ЧИЖИК - НЕГР". Принаймні я помітила такі "шедеври" на вулицях Львівська і Гнідавська. Плакати, звісно, без вихідних даних. Словом "чорнуха".

Чесно? Спочатку повеселило. Але сміхотворний ефект минув на диво швидко.

Думка про цю "чорну атаку" одна - клоуни ви всі! І в поганому розумінні цього слова!

Невже наші кандидати і їхні конкуренти думають, що за них голосуватимуть, якщо вони обліплять увесь Луцьк кольоровою агітацією?

"О, так, проголосуйте за мене, бо я - господар, наведу порядок в місті, в Луцьку буде чисто". Натомість самі ж обклеюють собою все, що можна і не можна!

Невже конкуренти того ж Чижика вірять, що виборцям сподобається таке "сенсаційне викриття" походження кандидата? Люди цілий тиждень ламатимуть голови "як же так - цей Чижик, виявляється, нігєр"...

Зрештою, що вам зробили ті негри? Ну, кричить щось логічніше - москалі, ляхи, жиди, турки. Хто там ще?

Що думаєте про це все? І про "нігерську" тему в тому числі? Хто це? Кому це потрібно? Яких сюрпризів нам ще чекати від наших бравих місцевих політиків?

P.S. Знаєте, в мене дедалі сильніше бажання прийти на вибори і проголосувати проти всіх. Фе!
Коментарів: 39
Тетянка Показати IP 23 Жовтня 2010 10:56
Недоганяю я цього "креативу". Таке враження, що придертися ні до чого і пишуть перше, що спало на думку. Але чого тоді, не "Чижик - китаєць, індус, араб і т.д.? До слова, вчора по тб показували Олександра Пабата. Він балотувався на президентських виборах. І я згадала на кого саме мені Чижик схожий :)
Владислав Показати IP 23 Жовтня 2010 11:47
Цей хід давно відомий, зокрема в нашому регіоні вже використовувався у Львові як формат "Буняк - негр". Це робив штаб Буняка для привернення уваги до особи. Ефективно на перших етапах виборчого процесу, у випадках коли рівень відомості особи низький. http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Buniak-negro.png
НА Показати IP 23 Жовтня 2010 12:29
А ми доганяємо! У 2002 році кандидат в міськи голови Львова Буняк так само за пару днів до виборів розклеїв плакати "Буняк - негр!". Що досягли? Люди почали про це говорити, просто обговорювати, сміятись, здогадуватись і т.д. Ефект підбурення суспільної думки. Як результат - Буняк став Львівським міським головою. Але Чижику така технологія не допоможе. Більше того даю 100%, що його ПОРА не буде представлена в міській раді. А сам він візьме 5-6% голосів лучан.
Знаючий Показати IP 23 Жовтня 2010 12:31
Гроші впусту й страшно тупо. В цих мусорщиків мозку геть не залишилось.
Інокентій BEST Показати IP 23 Жовтня 2010 13:05
Цю листывку однозначно зробив сам Чижик. В 2002 році в Львові один із кандидатів мажоритарщиків, якого ніхто не знав для привернення уваги до себе заклеїв весь округ такою самою продукцією, мовляв він негр. для концервативного Львова це була бомба! думаю піарщики Чижика просто запозичили цю ідею, як і багато чого іншого
))) до Інокентій BEST Показати IP 23 Жовтня 2010 16:25
а часом не "Буняк - негр" було?
Інокентій BEST до ))) Показати IP 25 Жовтня 2010 11:59
Часом було...
виборець Показати IP 23 Жовтня 2010 15:22
В точку! На Чижика працює львівська піарщиця. Все сходиться. Привітивно!
yari4ok Показати IP 23 Жовтня 2010 16:44
Тим паче розміщення будь якої інформації на стовбах та інших комунальних обєктах заборонено, і по ідеї має каратися законом! Чому одні цього дотримуються а інші, в тому числі як Чижик, вішають свої агітки на стовби, хай потім в останню ніч перед виборами пройдеться та позриває свою агітацію. А люди яким і так копійки платять мають і це за наших кандидатів робити!
Lawbreaker Показати IP 23 Жовтня 2010 16:48
Mirna, повністю з Вами згоден щодо бажання прийти на вибори і проголосувати проти всіх.Аналогічне почуття не полишає мене кілька останніх днів,коли споглядаю за цією гидезною клоунадою.Хтось непогано попрацював минулої ночі,бо чижико-негритянські наліпки по всьому місту. Але голосуватиму, напевно,за Грицюка,бо ці новаріши точно крастимуть ВСЕ, а він,можливо,в межах розумного.Хоча,може я й помиляюся.
Гнідава Показати IP 23 Жовтня 2010 19:23
Думаю що це чорний самопіар. Фізія у Чижика нагадує кіллера, на деяких біг-бордах стоїть з протянутою рукою, а на його біг-борді біля Там-Тама помилка - "масця" замість "місця" (виборчі).
Самець Показати IP 23 Жовтня 2010 19:57
Пропоную піарникам Чижика новий слоган, який додасть Чижику ще 0,0001% голосів: "Чижик - самка!"
goodok Показати IP 23 Жовтня 2010 20:11
на 100% впевнений, що тільки піарщики Чижика могли до такого додуматись. Чому? А скажіть, для кого Чижик є конкурентом? Ні для кого. Може це Романюк, Шиба, Бондар вирішили опустити Чижика назвавши його негром?! Тупо і не потрібно це їм. Основна війна зараз - це Шиба vs Романюк. Основна зброя Романюка - "людяність, відповідальність" та макроадимінресурс, зброя Шиби - залишки адмінресурсу + технічні кандидати (Бондар, Козюра, Чижик, купа інших і навіть той самий Токарський, який сказав і зробив замок Любарта;) Проте більшість технарів Шиби і не знають, що такими є...
щось чув Показати IP 23 Жовтня 2010 20:18
Чижик не негр, а просто недолугий хлопчик. Треба було про Верзуна (від Соцпартії до міськради) написати: Верзун - Педро. І це була б повна правда.
Петренко Показати IP 24 Жовтня 2010 00:22
Слухайте, читаю іноді коментарі цього goodok - настільки примітивна людина з команди шиби, що здається що це і є сам шиба. Вуйко розслабся - тебе вже давно ніхто навіть в число лідерів не ставить. Ти сам - технічний кандидат усіх. Про тебе навіть чорнуху нііхто не пускає. Ти просто непотріб.
))) до Петренко Показати IP 25 Жовтня 2010 16:29
нє спєшитє Шибу хороніть. ой, нє спєшитє. За цей тиждень ще стільки цирку буде, що, як казав Рєнатич, ми самі ще хз що буде.
goodok Показати IP 24 Жовтня 2010 11:48
ГГГ, ще мене до Шиби ніхто не приписував! Круто! Так от Петренко напрягай мозги: Шиба може набрати 10%? Може. В нього є все ж один козир - він зараз мер і не просре перші роки каденції на налагодження міських справ. Не спорю, Луцьку краще нового лідера, який би все перетрусив, всіх "старперів" прогнав, все реформував і т.д., але не про це мова. Мова про тих 10%, які бояться змін, щоб не було ще гірше. Отож в Шиби є невеличкий відсоток. Про якісь там соцопитування немає сенсу говорити, бо кожен кандидат робить своє на свою користь (аж тошнить вже). А додайте ще багаторічний Шибин досвід держслужбовця: він як риба у воді відчуває себе у маніпулюванні людьми і чітко розуміє на кого і де треба натиснути, підкорегувати поведінку, проплатити, від кого треба відмовитись, з ким (ніби то) посваритись, тощо. Таким чином він отримає ще яких 2-3%. А вже маючи 13-15% можна претендувати на крісло мера. Чому? Бо чижики-пижики накаламутять виборцям голови, пороздирають електоральні вподобання людей і як результат - 15% можуть вирішити все. То хто в кого технічний кандидат? Всі у Шиби чи Шиба у всіх (останнє твердження - маразм). Петрович, випий яду, а потім людей до Шиби приписуй ;) Агітую за Романюка! Забиваю на те, що він від Тігіпка, на те, шо він комуняка, шо банкір (хоча в банкірстві не бачу нічого поганого), забиваю на все, що тут наплітуть піарщики та інші не потрбіні суспільству люди, але агітую, бо не хочу щоб Луцьк отримав знову Шибу, а тим більше бидлівську команду, що уособлюється в Бондарі. І будь ласка, не приписуйте мене ніколи ні до яких кандидатів, мені це трохи огидно. Може я останній з тих, хто тут коментує не через партійну приналежність, а за власними переконаннями. Всім удачі ;)
F2 Показати IP 24 Жовтня 2010 13:16
goodok, 10%? Шиба? такий словесний понос ти тільки що написав. смішнО!
В.Степанович Показати IP 24 Жовтня 2010 20:07
Шановні журналісти.а також коментатори, з Вашого дозволу нагадаю Вам, що неграми в політиці здавна називають тих , хто працює на іншого кандидата та робить за нього всю "чорну" роботу. Тобто виливає відра бруду. А сам реальний кадидат залишається білим і пухнастим. Тобто "негр" аж ніяк до єврея Чижика не відноситься з огляду на походження.
В.Степанович Показати IP 24 Жовтня 2010 20:11
Шановні журналісти.а також коментатори, з Вашого дозволу нагадаю Вам, що неграми в політиці здавна називають тих , хто працює на іншого кандидата та робить за нього всю "чорну" роботу. Тобто виливає відра бруду. А сам реальний кадидат залишається білим і пухнастим. Тобто з огляду на походження ,"негр" аж ніяк до єврея Чижика не відноситься .
goodok Показати IP 24 Жовтня 2010 21:52
Словесний понос - це те, що триндять ваші шановні піарщики. Глянете на результати виборів і тоді скажете, хто тут мислить, а хто тільки своє болото хвалить. Шиба матиме відсотки, і не сумнівайтесь. І з цим треба боротись.
123 Показати IP 25 Жовтня 2010 08:45
якщо чижик негр, то козюра мабуть буратіно-переросток, одне тільки питання- де взявся той папа карло і з якого поліна його зробив?
Микола Показати IP 25 Жовтня 2010 10:08
2goodok "...Агітую за Романюка! Забиваю на те, що він від Тігіпка, на те, шо він комуняка..." =========== А я не забиваю на те, що він фактично кандидат від регіАналів! Мій голос йому не дістанеться! Шиба - лузер, 5-6 %. Реальні кандидати - Бондар, Грицюк,Романюк.
Читач Показати IP 25 Жовтня 2010 10:34
Чорний піар він собі робив коли в свій час працюючи в тата на на бувшому заводі Синтетика, робочих бидлом називав і завод на металолом різав.
Микола до Читач Показати IP 25 Жовтня 2010 11:11
Та мені Чижик до дупи, вибачте на слові. Я взагалі не знаю хто це.
Ч Показати IP 25 Жовтня 2010 11:15
Я взагалі не дивлюся на тих, чиї портрети розвішані на стовпах чи гіляках дерев. Якщо ті, хто підписує себе "група підтримки" вважають, що їхній претендент повинен висіти на гіляці чи стовпі, нехай накинуть на його шию зашморг і там живого повісять! Буде найкраша агітка!
о! Показати IP 25 Жовтня 2010 11:30
100% це креативщики Чижика.) а виходячи з того що креативщиків в нього нема, то сам придумав передерти з львівян) просто в наших людей - асоціація одна - "працює яке негр") на цьому й хоче сашко зіграти. а конкуренти якби б хотіли чонуху запулити то написали б "чижик - пижик")
Марта Показати IP 25 Жовтня 2010 13:12
До виборів залишилося кілька днів. І про що будуть коменти після 31 жовтня?
))) до Марта Показати IP 25 Жовтня 2010 16:31
в нас - ні про шо. ми вже собі спланували бєспробудноє п’янство. Десь так на тиждень.
Варяг Показати IP 25 Жовтня 2010 14:15
Точно сам організував. Якби хтось із конкурентів то написали, що Чижик п......
пижик Показати IP 25 Жовтня 2010 14:33
Згода конкуренти написали б ЧИЖИК-ПИЖИК бо воно звичне і само проситься проспівати.А Чижик-негр то повний нонсенс.
НАТАЛКА Показати IP 25 Жовтня 2010 15:49
ЛЮДИНУ ЗНАЮТЬ ЗА ЇЇ СПРАВИ. НЕ РОЗУМІЮ, ЧОМУ НІХТО З КАНДИДАТІВ НЕ ВКАЗУЄ ТОЧНО, ЩО САМЕ ВІН ЗРОБИВ ДЛЯ ЛУЧАН І ЩО ЗРОБИТЬ (ОБ,ЄКТ, АДРЕСА І Т.Д.) .РОЗМИТІ СЛОВА ПРО МАЙБУТНЄ ЩАСТЯ, ЯКЩО ОБИРЕМО САМЕ ЙОГО- ЦЬОГО МАЛО, ХВАЛІТЬСЯ ВИКОНАНИМ І ЗАПЛАНОВАНИМ.
Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2010 16:48
Ніхто і нічого не планує робити, а думка лише одна, щоб добратись до корита... і рвати і рвати... Ось така філософія українських виборів. Тому, що у нас ніхто не бере на себе ніяких конкретних зобов"язань і немає ніякої відповідальності за їх невиконання. Ось все. Працюємо, негри! Точніше, як негри! А платня?... А ви ще і платню хотіли!
Василь Показати IP 25 Жовтня 2010 17:29
До тих, хто жертовно закликає голосувати проти всіх - ваші голоси будуть чесно поділені поміж кандидатами на мера або ж у списки від партій. Так само будуть чесно поділені голоси тих, хто взагалі проігнорує вибори. А тепер подумайте: яка користь суспільству від вашої апатії та "противсіхії". Панове! Приходбте на дільниці і вибирайте чітко та конкоретно найменше зло із всіх зол!!!!!
Петрович Показати IP 25 Жовтня 2010 20:03
Чижик- пижик де ж ти був, коли .... А взагалі ,це ще одне хамло, яке уявило себе господарем життя чи то навіть інтелігентом. Ну що ж ,нехай викине трошки бобла на вибори, щоб переконатись ,що рейтинг його нуль цілих і ...й десятих. Можливо після того хоча б трохи порозумнішає. Чи дружина вставить - куди дурню перся.
Mirna Показати IP 25 Жовтня 2010 22:46
найцікавіше - у мене відразу виникла думка про те, що це самопровокація Чижика. але її відігнала, як цинічну параною. хоча принаймні підозрювала, що саме так всі висловлюватимуться, мовляв сам зробив свобі чорний піар. але аргументи про буняка промовисті. однозначно. ну, побачимо, чи буде від того ефект. вже скоро! ;)
Андрій Показати IP 26 Жовтня 2010 09:35
Саме прикро те, що ті політики так і не можуть зрозуміти чого вони туда йдуть. Зроби для людей не під час виборчих перегонів а на протязі чотирьох років по трошки почни та наберай обертів, люди самі все потім зроблять і скажуть, покажуть, проголосують. Так нет же краще пропиаритись, а потім ще й очорнити, може хватить. Потрачені гроші на листівки, бігморди каще б направив би в друге русло на благо людей, а не на себе коханого
буняк Показати IP 26 Жовтня 2010 10:48
Він не нашкріб грошей на темну ксерокопію своєї фізії, так як це зробив я. Один надпис нічого не вартий :)
yulia Показати IP 9 Червня 2011 21:46
НАВІЩО ЧІПАЄТЕ НЕГРІВ ВОНИ МИЛІ Я ЇХ ЛЮБЛЮ ВОНИ ТЕЖ ЛЮДИ ЯК МИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus