USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87
Світ вражає: Запрошуємо на засідання клубу амбітних людей!
У рамках відзначення 20-річчя створення Державної служби зайнятості обласним центром зайнятості ініційовано створення та проведення засідань клубу амбітних людей "Підприємницькі ініціативи". Учасники клубу - безробітні громадяни міст Нововолинська та Луцька із вищою освітою. Саме в цих містах – понад півтори тисячі безробітних громадян із вищою освітою звернулось до служби зайнятості в пошуку роботи.

Мета зустрічей – розкрити переваги осіб, які уже мають певний багаж знань та освіченість, допомогти їм у самопізнанні та самореалізації через знайомство з громадськими організаціями, соціальними партнерами, навчальними закладами, інформаційними можливостями служби зайнятості.

У планах – презентація особи на прикладі розміщення резюме, проведення тренінгів на тему «Профі. Старт. Фабрика успіху», «Успіх починається сьогодні», зустрічі з підприємцями з числа безробітних, представниками навчальних закладів.

Запрошуємо бажаючих відвідати чергові засідання клубу амбітних людей "Підприємницькі ініціативи», які відбудуться 5 листопада у Луцькому МЦЗ, 12 листопада у Нововолинському МЦЗ. Початок засідань о 10 годині.
Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 14:53
Я очень сожалею, но, ИМХО, это как раз тот печальный случай, когда к амбиции не хватает амуниции. И хватать не будет, несмотря на заседания клуба. Дело в том, что люди, имеющие определенный багаж знаний и образованность, в нынешней ... Украине не востребованные. И востребованными не будут, пока Украина будет оставаться такой как есть. Напоминаю: это мое личное мнение. Хоть и не только мое...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus