USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: офіційна відповідь Степана з КІНГ САЙЗ на піднятий в інтернеті Хай і Вой !!!
Офіційна відповідь Степана Чумака з КІНГ САЙЗ на піднятий в інтернеті Хай і Вой!!!Радує ,що стосовно нас все так поляризовано. Хотів би прояснити ситуацію для тих хто там не був,бо бачу що ,,ШТОРМ,,в кориті з водою набирає силу.Відверта брехня про те,що ми туди напросились і не мали дозволу виступати..напередодні я зателефонував Іванці і запитав про концерт і отрмав запрошення на всю групу відвідати захід в якості гостей тому не купували квитків.В той день я мав зустріч з випускниками університету ,не бачились 15 років.....на ,,роковини,, прийшов пізно і в глубокому сентименті і зразу влився в п,яний шум і гам балаганчика.По мірі святкування починав розуміти ,що,,СЧАС СПОЮ..,,і тут до нашого столу чорт приніс ,,пульс землі,,.Я вічливо запитав у ,,Пульса,, чи могли б ми привітати ,,квартиру,,з ,,роковинами,,,на що вона відповіла,-звичайно так,зараз фаєр шоу і потім ви . Тому є багато свідків ,що сиділи з нами за одним столом. Іванко !!? Навіщо брешеш людям ,що самовільно і без дозволу!!!?Після фаєр-шоу ми настроїлись вийти ,але випустили іншу групу ,тож мусили святкувати далі....і тут я зрозумів ,-ТЕПЕР ТОЧНО СПОЮ ..! Ну і вийшли на сцену привітати....барабани поламані ,бас якийсь козел вимкнув, апаратура ,,гіМно,,..що мали робити ..? Лишалось одне -органічно злитись з хмільною атмосферою ,,дійства ,,бо що за свинарник без СВИНСТВА???????Хоча ..все було по доброму на куражі. Ну ось і все,а далі хто як хоче , так собі і думає. Хто любить КІНГ САЙЗ той і буде любити ,а хто ненавидить - має на це право...КС -давня ,самобутна волинська група,а тому хамлу хто чірікає сховавшись за монітором про перспективні і не перспективні групи,кліпи ,ротації і давлячу жабу скажу одне ,-вас всіх ми знаємо поштучно і не так вас є багато ,а більше смороду. Вміння грати, професіоналізм і натхнення ніхто не відміняв...а грати ми вміємо ,хто сумнівається просимо на сцену ,де знайти нас знаєте ,там і побачимо які ви ,,круті,так що не ховайтесь за аватарками і державними гербами!А зараз притча від Степана,-Хороший п,яний хірург проспиться і залишиться хорошим хірургом,а НІЩО воно ,що п,яне ,що тверезе-НІХТО!!!Перед тим як щось творити треба Кимсь бути,мати інтелект ,думки в голові а не просто вякати як жаба в болоті ,нажаль інтернет кожній убозій каліці дає таку можливість.Персонально для тебе,,дух каналізації,,!! Подякуй!!! Завдяки нам маєш про Що чесати язиком і піднімати свій рейтинг,хоч на мою думку краще робила б ти це на своїх достоїнствах ,а не на дешевих скандалах.,, П,яна тусня,,-це тобі не з,ізд комсомолу.Що ж ти хотіла? Мішані і всім шанувальникам велика подяка за підтримку . Степан Кінг Сайз .
Коментарів: 78
Влад Показати IP 7 Листопада 2010 17:37
Это ты то со своими чумаками -самобутня давня дупа...это вот этот колхоз помойный-группа,и оно кому-то нравится.В Луцке самобытные были в начале 90-х группы:"Макаров и Петерсон" с Коцунишкой,"Данила Китайх" с Чекистом,и "Музыка молодости моей бабушки" с Димой Манной и Шкетом...А этих тухлых слесарей-ремонтником кс -называли размер трусов.Информация для молодых,кто не знает,а то этот певун тут про себя наговорит.
misha до Влад Показати IP 9 Листопада 2010 09:39
паморок ти хоч розбереш сам шо ти наплів?? ти хоч слухав К.С??
жук до Влад Показати IP 9 Листопада 2010 12:35
Владе, що в тебе за наркоманська така ностальгія за Манной та Шкетом і "ваще аткуда ты знаеш что такое Луцька самобутність"
Не прихильник Показати IP 7 Листопада 2010 17:42
причитав тільки перші "рядки шедевру". Степан з КІНГ САЙЗ який мав зустріч з випускниками університету ,не бачились 15 років. Ти там вчився? Ти ж писати не вмієш? Роздрукуй та покажи своїм викладачам, хау знають, яку бездарь вони вивчили.
жук до Не прихильник Показати IP 8 Листопада 2010 14:44
убогість душі можна заховати за бездоганною граматикою а відсутність таланту не компенсує вміння говорити розумні слова щоб щось сказати треба почути щоб щось зробити треба вміти панове що ви вмієте і що ви знаєте що ви зробили і що довели те що коми розтавити ви вмієте я зрозумів тому вибачте за мою неграмотність
жук до Не прихильник Показати IP 8 Листопада 2010 17:46
З великим інтересом прочитав дане обговорення, мені дуже сподобались всі ці дурні звинувачення в неграмотності і тому подібне, всі тут такі розумні і ерудовані- аж жах, а особливо сподабався цей фантомас зі своїм "я в шоці", я наприклад в граматиці не сильний, закінчити ВУЗ і доволі непогано мені то незавадило, але не в тому річ, просто сьогодні мені довелося побувати біля головного корпусу університету в якому вчать тієї самої граматики, отих 10 хвилин що я простояв там крім матюків і незрозумілого жаргону нічого не почув, шановні, Степан порівняно з сьогоднішньою студенською молоддю просто еталон гарного тону я в цьому переконаний, а пісні які він виконує справді талановиті - це рок, а не аренбі чи як там його, квартирник цей то хороша задумка та занадто багато там бездарів, нажаль, тому він приречений мабудь на поступову регресію і деградацію, єдине на що буде спроможний (чи маже вже є ?) на огранізацію п'яних "поседелок" з подальшим дебошом за участі усієї творчої та перспективної молоді
misha до Не прихильник Показати IP 9 Листопада 2010 09:42
а ти диктанти напевно пишеш часто?? до чого тут те, як було написано??? ти хоч маєш далеке уявлення про, що мова йде?
FANTOMAS Показати IP 7 Листопада 2010 18:18
Я в шоці від стилю Степана і від кількості граматичних та інших помилок в тексті , над яким він працював не одну добу...КС ще і пісні пишуть ? Борони Боже ! До сліз сміявся над поясненням "...тому не купляли квитків..." Лабухи взагалі ніколи нікуди не купують - ой , вибачте - не КУПЛЯЮТЬ квитків. А якщо туди не можна пролізти на шару , то кажуть , що то - гівно , ми , мовляв , і не таке бачили... Дійсно - шторм у кориті !
Ір Показати IP 7 Листопада 2010 20:45
Ей,Стьопка ти що там дурману обкурилося?Я тебе не знаю,але як побачив на фото то це просто жах!Лимарь пропитий! Які в тебе шанувальники?Ті хто п"яний одним вухом в генделику почує?Дякуй Богу,що ще накормлять і напоять там.
жук до Ір Показати IP 8 Листопада 2010 14:50
Ір я запрошую тебе на виступ гурту в Майдан щоб ти тознайомилася з прихильниками і заодне познайомлю зі Степаном Чумаком аби ти тільки схотіла я впевнений це розширить пвій світогляд
misha до жук Показати IP 9 Листопада 2010 09:43
аж за багато розширить))))))
Віталій Показати IP 8 Листопада 2010 00:50
...а все це називається "колгоспна культура". Всі щось грають, пишуть, "випєндрюються" ...а зі сторони і справді як у лигарні. Соромно за деградуючий простір з обивателями.
stepan Показати IP 8 Листопада 2010 02:56
Плахая ти Иванка,,сосэтка,,сплетница кароче ,сама абасралась и теперь трусы грязные всем паказываешь,че ты хош ат пацанов.... ?...пришли уважили ...ну бухнули ...так ты ж угащяла за балабос спонсорский....а может нада ганарар было заплатить?...все хош на шару ,во вкус входиш....вот и сабачник арганизовуеш толку то ? С табой нормальные музыканты уже никагда дел иметь больше не будут ...фуфло кароче....а к стати КС на канцерте в драмтеатре для инвалидов были лучшие.....
stepan до stepan Показати IP 8 Листопада 2010 03:14
цей попередній комент від Політика,на авторство не претендую ,але мені здаеться влучно і ще раз хочу попросити -не ховайтесь ,як маєте що сказати -вислухаю ,але від реальних людей .Фантомас ! Открой личико ..
Forever Autumn до stepan Показати IP 8 Листопада 2010 10:58
ц-ц-ц-ц-ц-ц..гашишь-гашишь...
Віктор Показати IP 8 Листопада 2010 10:00
Чесно отака культура музикантів типу "набухався і щас спою" викликала лише огиду. Ви прийшли людям свої таланти показати, чи просто по п"яні поволати аби що? Хочете щоб вас шанували - шануйту і тих для кого ви виступаєте. Чи "бєз бокала нєт вокала?". На мою думку виступати п"яним на концерті - це зневага до слухачів. з.і. це не лише до КС відноситься
Forever Autumn до Віктор Показати IP 8 Листопада 2010 10:48
Відноситься це й до тих, хто мав виступати у програмі концерту. і вони це теж почули. Насправді багато творців думають, що якщо вони творці, то є автоматично дозволяє їм вилазити на голову.
Ірина Показати IP 8 Листопада 2010 10:12
Агов, народ! Перестань піарити старих маразматиків!!! Пане Степане, поважайте хоча б себе!
Thor до Ірина Показати IP 8 Листопада 2010 10:52
:)
Макс до Thor Показати IP 9 Листопада 2010 17:06
Ай ПіДТРИМУЮ!!!! +1000000
Forever Autumn Показати IP 8 Листопада 2010 10:16
по чем нынче попкорн, м?))))))
Tan4ik Показати IP 8 Листопада 2010 10:59
А знаєте, я виступлю на захист Степана з простих міркувань. Адже тут всі обговорювали не погані звички музикантів, а те, що вони начебто випхалися на сцену??? Так де правда?? Оце саме цікаво... Так був дозвіл на виступ чи ні???????????? п.с. а те, що Степан неграмотно писав - здається взагалі повинно бути всі все рівно ,це ж інтернет, а не уроки укр. мови.
Thor до Tan4ik Показати IP 8 Листопада 2010 11:12
Был ли он приглашён? Он попросил выступить на что ему было сказано: ЕСЛИ будет время мы вас предупредим и обьявим со сцены. ИМХО для того что бы выйти на сцену нужно дождатся как минимум обьявления своего выступления, а тогда было обьявлено выступлений группы Спалені Вітрила, и когда уже половина музыкантов из группы была на сцене и барабаньщик перекручивал для себя "поломаные барабаны" вышел Степан, и не обращая внимание на то, что на сцене готовится другая группа начал подключать свою гитару, и вместо обещаных ДВУХ песен, он затянул выступление на добрых 45 минут и играл 5 песен, и где тут уважение? Ни к музыкантам которые уже были обьявлены, ни к организаторам, и учитывая, что Степан не сказал ни слова в адрес тех, чей был праздник, то тут спорный вопрос, вообще что это было?
Forever Autumn до Thor Показати IP 8 Листопада 2010 11:55
Не так: Десь після фаєр-шоу, там ще купа гуртів виступає. Після Спалених Вітрил чи Збігу Обставин, а далі вже: ЕСЛИ будет время мы вас предупредим и обьявим со сцены. Хоча, випивша людина зазвичай чує тільки те, що хоче почути, а потім видає за правду. І тому Степан позицію свою буде тримати до кінця, і жодного разу не задумається, що був неправий. Я свою вину визнала перед Вами, пане Степан, в смс-ці. В тому, що особисто не зігнала Вас зі сцени,забравши мікрофон,бо мала хоча б якусь повагу до Вас. Як виявилось дарма :)
Мішка Показати IP 8 Листопада 2010 11:43
Бас вимкнув я! Оскільки не було іншого виходу... Точніше я не бачив іншого... Ви були не в себе вдома (Майдан), там для вас всі двері відчинені. так от входіть в них і виходьте! Ви затягували вечір. через що і до вас таке ставлення! А про гавняний апарат, то вибачте, чому ви не прийшли зі своїм, ой та в вас жеж його немає - забув! Треба було свої не зламані барабани взяти - знову немає?! Так що не кривіть організаторів та організацію ДН (концерта)... Степан тут в своїй відповіді ти дав зрозуміти, все те що було написано про вас - ПРАВДА! Надіюся нікого не образив, хоча мені все одно!
Максимус Оптимус Показати IP 8 Листопада 2010 12:47
это сейчас такой стиль-пьяная молодая интеллигенция?.Их пригласили как гостей,а не как группу.Вот и делайте выводы-нажрались-полезли на сцену.
Оля Показати IP 8 Листопада 2010 12:55
мля... подуріли ви всі чи що???? Іванка цирк на дроті влаштувала з засміченням всього інтернет-простору своїми наріканнями-жаліннями, ніби 13-літня дівчинка, якій на святкування ДН замість мімів клоунів запросили, а тут ще й Степан собі не відстає. Дядьку, я розумію-молодий в душі, все таке, але ж треба бути комусь розумнішим... так і уявляю, як, до прикладу, організатори ФортМісії обписали всі сайти (офіціні і неофіційні) зі скигленням на Чубая,який,вийшовиши на сцену, ще 40 хвилин налаштовував гітару (це окрім попереднього саунд чеку), зіграв півпісні і сказав, що ні, він так грати не може... і почав далі налаштовуватись. в організаторів також, думаю, були плани, розпорядки і т.д. чи, знову ж таки, не читала, щоб організатори Літа у Скольмо нили, що він вийшов на сцену навалений, що в ноти не попадав, аж баяна порвав свого. та таких прикладів-безліч. але ніхто з цього цирку не робить. в цьому, думаю, полягає професіоналізм: запросили- облажались-більше не запрошують. все. а оце все сміття гидко читати
Forever Autumn до Оля Показати IP 8 Листопада 2010 13:06
"Запросили - облажались - більше не запрошують" вже працює з 30-го жовтня щодо БугиДО, можете не переживати :) З Кінг Сайзом працює "Не запрошували - облажались - більше не запрошують". Хоча ... "нормальні музиканти не захочуть зі мною працювати". Окей - виберуть іншу голову в організації -- і захочуть :)))) А цирк цей тільки для того, щоб деякі люди не думали, що подібні речі так просто з рук сходять і що про це буду мовчати. Та й все. ІМХО порівняння з Чубаєм - це м*яко кажучи недоречно :).
misha до Forever Autumn Показати IP 9 Листопада 2010 09:51
нє ну ти з себе вже таку "звязду" роскрутила що аж страшно робться, ніхто тебе не чув.ю а тут вилізла не знаю з якої Ж..пи і починаєш кричати на все горло про циркі!! опустись на землю, подумай де твоє місце
Іванка до misha Показати IP 9 Листопада 2010 10:19
Сонечко. Сподіваюсь, мож місце ніколи не буде там, де твоє :))) А те,що ти переходиш на особисті образи до людей - ніяк не красить ні тебе ні твою улюблену групу :)
Forever Autumn до misha Показати IP 9 Листопада 2010 10:23
страшно? звязду розкрутили ви, шановні :) Я лише виказала одному немаловідомому пану своє ФЕ: культурно і без матюків, хчоа - емоційно. І пробачте, але я мала на це право. А хамиш і скачеш тут до всіх ти, красунчику.
misha до Forever Autumn Показати IP 9 Листопада 2010 11:26
звичайно моє місце не буде твоє)))) ти там по вуха)))) культурно обсрала на всіх форумах???
Forever Autumn до misha Показати IP 9 Листопада 2010 12:02
відчуй різницю між ОБСИРАТИ і сказати своє ФЕ в першу чергу особисто, а потім у блозі: на жодному оф. сайті такого немає і не буде. м?)
Маю право на думку Показати IP 8 Листопада 2010 13:03
Скажу так, місце таких груп як КС - це підвали за межами Луцька (або там де людей найменше)! Їхній вибрик на сцені -це дешевий піар, так як на інше вони не спроможні!!! А головне це урок- більше таких "музичних" "талантів" нікуди ніхто запрошувати не буде! Ну хіба самі припруться за "дешевим талантом", "тіпа" на халяву)))! Одне слово- ЛУЗЕРИ,НУБИ і.... і навіть не в музичній сфері!!! Дякую!
Мішка Показати IP 8 Листопада 2010 13:06
Не читай....
Уважний Показати IP 8 Листопада 2010 15:01
Ще раз переконався, що Квартирник - то лажа повна з пропагуванням РУССКОГО РОКУ і старя. А Степану - респект - правдиво, відверто і щиро. СЦИТЄ СУ#І, СЦИТЄ
Forever Autumn до Уважний Показати IP 9 Листопада 2010 11:01
вапсчє лажа. не ходіть туди))))))
люся Показати IP 8 Листопада 2010 15:50
Дурдом якийсь розвели у коментах, де %70 негативу сама Іванка і писала, або її присмиканти-посіпаки. Нема на чому піаритися, то треба обі..ти кого завгодно, а в цьому випадку "КС". Іванка як не вміє організовувати - то хай вчиться або не береться.
Марія Показати IP 8 Листопада 2010 17:01
Згодна з тим, що на квартирнику вийшло не гарно і квартиранти мали право ображатися. Не згодна з тим, що "КС - це підвали за межами Луцька". Вони гарні, професійні музиканти! Дотойні виступати на будь-якій сцені! Я думаю в цій ситуації велику роль зіграло звичайне честолюбсто з обох сторін. Впевнена, що ні хлопці з КС, ні квартиранти не хотіли нічого, щоб усе так обернулося. Але як на мене в будь-якому конфлікті винні завжди обидві сторони. Обидві сторони в дечому були і є неправими! Ні Степан, ні Иванка не є ідеальними, так само як все, що вони та і всі ми робимо. Подумайте про те, що є багато людей, які з повагою завжди відносіліся і до КС, і до Квартирантів. Не зушуйте їх розчаровуватися в тих і тих. Є така гарна цитата про те, що завжди легше будувати стіни, а не мости. Спробуйте навпаки. Це буде дійсно достойно!
M Показати IP 8 Листопада 2010 17:23
Із відповіді фронт мена "Кінг Сайзу" ми бачимо, чому цей гурт не став популярний за межами Луцька. Шановні любителі музики, голосуйте гаманцем за прогресивних людей, які працюють і розвиваються.
володимир Показати IP 8 Листопада 2010 19:35
І я там був !! мед пиво пив!!!Розкажу що бачив ,а бачив багато бо не вживаЮ... Атмосфера тотального бухла відчувалась вже на початку другого відділення ї не дивно що згадані персонажіі були в адекватному стані,адже сама хозяйка керувала вечорницями ...але почну по пунктах 1.Буги до-завзяті хлопці почувались як риба у вині і хозяюшка все їХ ублажала і видно що стосунки їх зайшли дапеко за межі творчих ,по принципУ...ЛЕТОМ я К ВАМ НА МОРЯ а ЗИМОЙ К НАМ НА ТРА-ЛЯ-ЛЯ...але навколо було багато розпашілих дівиць-помічниць і хлопці вперто переставали звертати увагу на бандершу за що і поплатились гнівним пасквілем.....що до звуку то дійсно апаратура працювала дуже не якісно....2. КІНГ САЙЗ...і чим вже тобі вони так не догодили? наскільки я знаю підтримували тебе мало не в кожній твоїй акції, чому так хвалиш Заваду і Дмитрука а не згадуєш ,що один діючий музикант КС .а другий екс вокаліст гурту....Схоже лисичко це ти піаришся на доброму імені музикантів ,а не вони .Далі було ще веселіше,діло дійшло до виступу КС ! Ніхто їх не оголошував ,це правда,але й в цей монент свята це вже було не так важливо .Ведучого справді не було і як ясно з коментарів Самої -...то було то ні то я сама ведуча .... візуально не було видно що хтось п,яний ,зрештою я з ними не пив! Грали справді 2 з половиною пісні і то на 3 вискочив хлопець з ,,Джигури,,разом і закінчили ,звук та сама фігня....все тривало хв.20-30 . До речі піпл схвальними вигуками підтримували хлопців і не хотіли їх відпускати , ось так все було дуже миролюбиво. А тепер про прорахунки. коцерт -це дійство яке не може бути більше як 2 -2,5 години ,має проводитись не в пітєйному закладі а в театрі або кіноконцертному комплексі тощо....корпоратив з нагоди... я б так назвав те що відбувалось і тут організаторам треба було подбати щоб гості були лише причетні до самого міроприємства ,а з коментів Самої ....слава Богу ,що нас вже знають і хоч півзалу розуміють що тут відбувається........знов стає зрозуміло що були сторонні люди , а витерпіти 10 год. марафон та щей вкладатись в графік не реально. Тепер щодо учасників так званого концерту ,треба більш ретельно відбирати колективи ,одного рівня і когось з хедлайнерів , а не відверто слабких і посередніх.... Творчих успіхів!
misha до володимир Показати IP 9 Листопада 2010 09:55
бо більш ніяк не може розпіаритись, то й вирішила пообсирати людей!!
Іванка до володимир Показати IP 9 Листопада 2010 10:17
:))) Щось мало ти бачив -- згідно твого довгого посту :))))) Хто де себе вів, і що ведучого не було :))))) ЩОдо 10-годинності -- згідна на всі сто.
frontman ^) Показати IP 8 Листопада 2010 19:58
дядьку Степане! ви б посоромились постійно втюхувати свій "талант" посеред дійств з яких ви вже даввввввно виросли!!! дайте людям розвиватись без ваших повчань!
Universal Показати IP 9 Листопада 2010 04:37
Найлегше казати про прорахунки, про скалку на чужому оці. А набагато важче відірвати власну дупу від м'якого кріселка та зробити (а тим більше організувати) щось путнє. Квартирник - то такий собі творчий обмінник для музичних виконавців, з невимушеним оточенням. Проблеми: 1. Репертуар ПОТРІБНО затверджувати до концерту. 3-5 пісень на гурт (+1...2 при необхіднсті на біс) 2. Проводячи квартирник у пивнухах результат отримуємо очевидний. Але альтернативи немає!!!!!!!!!!!!!!! Проводячи у театрах - результат ще гірший, скукотіща повна. (Шкода, що у нас немає підземних переходів. Ось там найправильніше місце для ознайомлення публіки із сирою творчістю) Адже для виконавця квартирник - це місце де він заявляє про себе. Кожного перед виходом на сцену потрібно чітко інформувати про дотримання певних правил поведінки. А цим відомим (на їхню власну думку :) артистам великих та малих театрів потрібно взагалі факультативи на виховну тему читати. Звйозди на такому заході тільки заважатимуть. ПС: уся проблема в фінансуванні - були би гроші, був би жорсткіший контроль, платили би виконавцям за виступи - то ці усілякі КС, БугиДО стояли би в черзі та молились би на Іванку. На одній дружбі такі речі організовувати важко. ДУЖЕ ВАЖКО. ПС2: дуже не хочеться, щоби ці перспективні творчі зустрічі переросли на застольні завивання...
misha до Universal Показати IP 9 Листопада 2010 09:58
на неї і так моляться)))гггггг "перспективні гурти")))
Forever Autumn до Universal Показати IP 9 Листопада 2010 11:09
1 - так і робилось. гурти мали 20-25хв на виступ 2 - треба ставити постійнодіючу охорону - і не просто міліцію, котра з*являється тільки на початку будь-якого дійства 3 - а робити це...хз де, але де б під час концерту в приміщенні вживати алкоголь було заборонено (точно як у нас на звичайних кв-х) 4 - перешкоджати потраплянню хамовитого бидла, подібно більшості з тих, хто тут відписується 5 - усікати поползновєнія деяких звьозд на тему "ой а нас тут накормлять-напоять?", "ну, знаєте, Іванна, ми б хотіли виступати там, де буде фінансування..." і т.п. 6 - молитися не треба 7 - надзвичайно не хочеться, щоб це переросло у великий алкотреш, як було в Рок Хаті
оля Показати IP 9 Листопада 2010 10:45
Іванка ! Ой ! Універсалка! щось не спиться тобі о 4 ранку ....може ломка ?...так дійсно в театрі скукатіща ,не наливають і пакуріть нєгде друге діло на хатє.... до нарколога ,до нарколога ...а ще дам тобі пораду як замінити бугиДо і кінг сайз на щось одне .В магазині ,Казанова ,купи собі ДІДЛО найбільшого розміру і масуй йому ГОЛОВУ а не нам....
Thor до оля Показати IP 9 Листопада 2010 10:51
Ответ достойный интеллигентного человека, ничего не скажешь...
misha до Thor Показати IP 9 Листопада 2010 11:29
dont speak!! ти також в "Казанову" іди!!!!!!!!
Thor до misha Показати IP 9 Листопада 2010 11:55
Спасибо за рекламу :)
Forever Autumn до оля Показати IP 9 Листопада 2010 11:03
соррі, Олічка,Universal - це не я :)) Справді, фанати свого гурту - пряме віддзеркалення порядності і культурності :)) Правда?))))
misha до оля Показати IP 9 Листопада 2010 11:28
гггггггггггггггггггггг respect!!!!!!!!!!!!!!
оленка Показати IP 9 Листопада 2010 11:01
Люди!!!! А часом ви не вчитались в високолітературний художній стиль ПУПА ЗЕМЛІ ...? думаю що Чумаку таке і не снилось ...дітям до 18 читати заборонено ось деякі перли:....lutsk board- < Хоча. Може вам і поxуй.> гавно вапроц! я жи пріглашаль)))) Згідна - емоції. БО нікому нахєр не треба те, що ти тут намагаєшся робити , рвучи жопу на британський флаг. Всі срали на орг-в, срали на зусилля, всі думають тільки про свій почтєнний зад....і так дальше , а ось з Волинських новин ... < .Обсираються від страху. А Вас я попрошу проявити повагу і не ТИкати мені і не хамити, не знаючи мене особисто. Якщо Вас вчили цьому :)> ну і на остаток поєзія від Іванки- .Я-вітер,що дує в моїй голові.Я-мат,що зривається з гарненького рота.Я-дурь,яку курять у димній імлі.Я-ідеальна мрія ідіота)))) ......!!!!!! Ну як???Впізнаєте ....? Правда вражає.... Який Піп ,такий і прихід ...Сумно
Forever Autumn до оленка Показати IP 9 Листопада 2010 11:22
Ой кльово!! Ніколи не думаль, що є такі, котрі читають дурнуваті віршики :))))на неофіційних сайтах і потім намагаються робити якісь висновки :) Соррі, Оленка, є яка є. І насправді на оцю Вашу думку далеко вшистко єдно. Не подобається - не читайте. Не знаєте - не судіть :) Приємно познайомитись
misha до Forever Autumn Показати IP 9 Листопада 2010 11:30
мароз нє раз меня спасал!!!!!!!!!! )))
Forever Autumn до misha Показати IP 9 Листопада 2010 12:01
МОроз?:))))) Це життєве кредо:))) Нащо корчити з себе щось? Терба говорити те, що говориш. А я інколи думаю матом :)) Особливо на таких як ти :)))
misha до Forever Autumn Показати IP 9 Листопада 2010 15:56
бач нема чим думати тобі))) бідолаха))
володимир Показати IP 9 Листопада 2010 11:14
ведучого не було коли відбувались події пов'язані з скандалом
Forever Autumn Показати IP 9 Листопада 2010 12:00
Дякую за відповідь. Офіційно я її отримала в смс з матами і не зовсім адекватними заявочками :) Нічого страшного. Сама матюки теж знаю і успішно юзаю, що доказали дослідники моїх цитат на форумі:)))). Є один нюанс. І Ви самі його прекрасно читали і усвідомлюєте - неважливо, що Ви говорите і кому. Перед концертом отримала дзвінок із серії: "а ми що...не друзі, що ви нас не запросили, от Паша Завада там є, а ми чого ні?Як в драмтеатрі на шаровому грати (а співпрацювали ми з Кінг Сайзом всього лише два рази: вечір Цоя (де вони круто відіграли) та драмтеатр) - то ми, а як якийсь нормальний концерт - то не треба. Тоді я нагадала Вам фразу після концерту в драмтеатрі щодо того, щоб Вам хотілося, щоб ми запрошували Вас на концерти, де будуть спонсори і де будуть платити гонорари (на жаль конц. організацією ми не є: іншим не платимо і тим більше самі на цьому не заробляємо). Я Вам сказала: соррі, пояснила чому Ви не в програмі і чому поміняти її у Вашу користь не можна і сказала:приходьте в якості гостей. Ви це сприйняли як запрошення на безкоштовний вхід? м...Дивно. Соррі. Концерт. Було приємно, що Ви прийшли (тоді за нюанси зі входом я не знала). Ви сказали, що хотіли б привітати, зіграти дві пісеньки. Це було ДО фаєр шоу і я відповіла:"Окей, ми подивимось,де можна було б,але це певно після фаєр шоу,там ще мають виступити 5 гуртів, а час обмежений (як мало бути: ТакА,Збіг Обставин,Спалені Вітрила, Dying Memory Remains, F.A.T.) Ви на концертах побували багато де, і маєте знати, що завжди є графік виступів, і посунути його важко.Я сподівалась,що часу на 2 пісні буде (це ж фактично 15хв),але сказала - Вас оголосять. Фаєр шоу закінчилось близько 22,00 (а це вже перевищувало дозволені на концерт рамки - треба було розраховувати його не на 40хв, а на добру годину-півтори), і ми попросили музикантів скоротити свій виступ до 15-20 хв, плюс домовилися з власником на одну додаткову годину, на що отримали відповідь, що можуть бути трабли з сусідами (ну це ясно), і що о першій виключать світло. Все добре - втрачену годину мали компенсувати. Ви були ГОСТЯМИ на святі (ну для кого свинарник хз)))). І Вас мали оголосити. А не тоді, коли Спалені Вітрила готуються до виходу, їх барабанщик на сцені, вся група починає виходити і тут Ви з гітарою також виходите туди...кхм)))))Спалені Вітрила притормозили. Я Вам писала: моя вина в тому, що я не вихопила у Вас мікрофон, і не сказала "а давайте попросимо гурт Кінг Сайз зійти зі сцени, тому що насправді виступають Спалені Вітрила...". ТОді я повважала, що це було б надзвичайно негарно і некультурно. А дарма. Довго строїлись, плюс грали не 2 пісні, як була мова, а п*ять. Про слово привітання ніхто не сказав, Склалося враження, що ви просто прийшли на тусняк, де купа музикантів заради якихось своїх певних цілей.Адже якби Ви просто прийшли привітати молодих і зелених - Ви б розуміли, що є графік,що молоді і зелені займаються переважно молодими музикантами,які мають виступити і т.п.А вибачте ОБЗИВАТИ молодих музикантів, котрі виступали перед Вами "каліками, котрі годину бринчали" (С)... це як мінімум нетолерантно. Займаємось ми саме молодняком. І це відомо тим, хто до нас ходить. Не буду дослівно виносити на обговорення Ваші смс-ки, котрі відзначаються особливим проявом чоловічності та інтелігентності:),але сподіваюсь, Ви мене зрозуміли і знаєте, що не було б цього всього двіжа з "Хай і Вой", якби Ви просто по-людськи віднеслися до такого дурного казусу. Ви писали в смс, що це все, що Ви хотіли сказати на прощання. А потім виявилось, не все: з*явився цей пост (чого в принципі і варто було очікувати), з*явилось "привітання" в Майдані. До речі, дуже дякую за присвячену пісню :))) Ніколи не думала, що така бездарь і хамка як я удостоюсь такоє великої честі :) Висновок. Якщо концерт (а ті, хто вважає, що організовувати я не вмію порада - не ходіть :)- правила для виконавців, охорона, графік з запасом у годину, відсутність будь-якої лояльності. Ремарка 1: піаритися тут ніхто не збирався, а збирався висказати своє особисте ФЕ! і отримати на це ФЕ! купу лайна, котре ви всі, панове, на мене вилили. Тому вибачте, що образили Ваші фанатські почуття до гурту.Але якщо порозкинути мозгами, то ігра нє стоіт свєчЬ))). Піаритись реально і іншим способом, а не розгрібаючи лопатами гівно. Єдина причина, чому це було написано: особисте обурення плюс показати людям, що не треба вилазити на голову - навіть молодим і зеленим. І думайте і робіть, що собі хочете.
клініка Показати IP 9 Листопада 2010 12:10
і нащо то "міждусобойчик" на сайті-ви що -дикуни? Не можете поспілкуватися ну хоча би по скайпу.От там і юзайте між собою матюки.а нам нащо вони.Явно клініка спілкуватися за правилом"дурак-сам дурак"
Universal Показати IP 9 Листопада 2010 13:23
1. Іванка і я - то дві різні людини. 2. Спостерігаю за розвитком квартирника вже давненько, точніше майже від їх появи в луцьку. Скажу от що - Луцьк - то велике село. Квартирник в ньому один з небагатьох творчих збориськ, на якому не морду чистять після бухла, а культурно спілкуються та весело розходяться. А тут бачу, що почало віяти перегаром, от того і вой підняли. 2 клініка - дійсно дещо з висказувань Іванки є перегином палки. Але цікаво було би побачити, якби вам насрали в душу та заплювали хамськими смс-ками. Щоби ви робили? По рушницю побігли би, чи що? У нас врешті решт ще поки демократія, і свободу слова теж ніхто не відміняв.
Forever Autumn Показати IP 9 Листопада 2010 14:11
Дійсно, не можу не погодитись зі Степаном: пора закривати цю срань :) Навіщо це було написано. Мда, шкода, деякі панове, ваші ілюзії розвіються: не заради піару. Піар має бути в позитивному руслі. Принаймі це моя особиста думка. Мені шкода, що деякі люди пообсирали творчість КС (бо сама її любила давно), але мова йшла не про творчість - мова йшла про поведінку і виявлену неповагу до того дійства, котре було 30-го числа (називайте це свинарником, балаганом і т.п. - з цього висновок один: бухло на подібних заходах лишнє). І тільки через це. Можливо, мотиви там були й інші - хз. Але зовні воно виглядало саме так. Як для інших гуртів, так і для мну. ПРичина написання Хаю і Вою: каков прівєт, таков отвєт. Щоб просто знали, що у відповідь на неповагу мовчати не будуть. Принаймі я. Шкода одного: обидві сторони лишилися при своєму. Принаймі так здається. Не факт, що дехто з гурту не поведе себе так само на якомусь чиємусь наступному концерті. І абсолютно НЕ факт, що якщо ще хтось інший на заході, до котрого я докладу руку, поведе себе подібним чином і буде вважати, що це в порядку речей, що так мало бути і не вибачиться перед орг-ми і учасниками - я не зніму бучу обурення. Хоча, маю надію, це навчить чомусь як мене так і автора цієї "офіційної відповіді". І ще одне: офіційно прошу вибачень у тих людей, котрим подібні речі і "розбори польотів" потріпали нерви. За свої потріпані нерви 30-го числа і купу вилитого на мене лайна нагло вимагати пробачення у будь-кого з вдіписувачів не збираюсь. Квітка?
misha до Forever Autumn Показати IP 9 Листопада 2010 16:02
карочє я так поняв з твого тексту що лайна в тобі ще багато і виливати його ти будеш не раз,і не на одного!
анонімус Показати IP 9 Листопада 2010 14:16
з святкування річниці видно як культурно))) і взагалі, навіщо це все роздувати? одне поскаржилось, друге відповіло - все, баста. чи може давайте дістанемо лінійки і будемо займатись генітальними вимірюваннями? забийте на то, народ.
Совесть Показати IP 9 Листопада 2010 15:34
Да сТЕПАН,неожидал такого от тебя, мне стыдно что я когда то согласился с тобой играть в группе (по твоему приглашению) слава богу этого не произошло!!!Самобутня группа??? Не неси бред... и вообще обзываясь смородом, ты хотел когото обидеть,но поверь мне ты сам себя обидел, ты поставил себя как человека которому остается только огрызатся и ненавидеть всех за то что ты неудачник. Я бы на твоем месте извенился.. Хотя решать тебе "злобный карлик" =)
stepan до Совесть Показати IP 9 Листопада 2010 20:17
Фраерок!! С каких это пор ты стал ,,совестью,,? Был ты подлый ,двуличный негодяй -таким и остался. Что же ты врешь людям,что мол я тебя приглашал, а ты отказался. Ты до сих пор хотел бы со мной играть и денежку дополнительную на моей музыке получать. Ты не отказался - я тебя просто выгнал потому ,что оказался ты тупым ,гнилым и жадным,такого же мнения о тебе музыканты с которыми ты сейчас тарахтишь , я это знаю, поверь. Они бы рады гнать тебя в шею да заменить пока некем вот и терпят тебя -медведя на велосипеде. Это я ,,злобный карлик,,? Мелко берешь -носорог ! Ты же не музыкант ,ты баран- биоробот !Не шипи в мою сторону ! Выпей сотку ,сьеш селедку и угомонись !
Совесть до stepan Показати IP 10 Листопада 2010 16:36
Я вот только одного не понимаю с чего это ты взял что я с тобой до сих пор играть бы хотел,и зачем мне твоя музыка у меня своей навалом, я никогда на твоей музыке копейки не заработал так как ни разу не выступил, вовремя одумался (я по моему никогда не был жадным и тупым, мне чужие деньги не нужны) ну а что до гнилого , не кажется ли тебе что ты сам уже давно прогнил =) я вообще не понимаю как ты меня мог выгнать когда я сам подошел и сказал что не могу играть с вами, это теперь называется выгнал? ну что же пусть будет так,и как это меня заменят музыканты которых я сам набрал себе в группу? А насчет кто из нас музыкант ( я не прихожу и не лезу на сцену,даже по разрешению, я просто не имеюпривычки выступать там куда меня за ранее не позвали,во вторых я не обижаю место и людей к тем к кому пришел словами "свинарник" я никогда не обижаю организаторов которые и так делают все что могут,и не говорю "говно апарат" я пытаюсь как то уважать людей А НЕ ОБГАЖИВАТЬ, и вообще я занимаюсь музыкой а не распиваю сотки... До свиданья злобный "Гуливер" =)
влад до Совесть Показати IP 10 Листопада 2010 17:36
Ей совесть привет!!! интересный коленкор получается ,достопочтенная публика в недоумении... Степан это Степан ,а ты кто ,уважаемый...? Нам стало ясно ,что вы знаете друг-друга и коль ты укор дал на всеобщее обозрение заяви о себе!!!!Кто ты ? Если есть у тебя своя музыка и ты состоявшийся тебе нечего бояться ,а так люди могут подумать ,что это очередная провокация только под другим соусом..? Просто могут пострадать своей репутацией другие музыканты ,я имею ввиду тех которые играли со Степаном......Давай не трусь ,если все о чем ты говоришь- правда это может изменить мнение почитателей , а так напраслина и лучше тебе не ШИПЕТЬ и не морочь голову ,мы вродь как все ужо ДАГАВАРИЛИСЬ
оо Показати IP 9 Листопада 2010 18:03
а чого б не підписатися "ПУП ЗЕМЛІ"-ото якраз те. А "Пульс землі" то явно не ви.захворіли зірковою хворобою певно.Не відповідайте на коментар- я його читати не стану.Мені не цікаво читати цей СЛОВЕСНИЙ пронос.
ПУПУ ЗЕМЛІ Показати IP 9 Листопада 2010 20:01
у досить вже досить знову починати по колу ,тим більше що свою ,,Лав сторі ,,,чи ,,,Война і Мір,,,Ви вже виклали на новинах і я надіюсь в кінцевому варіанті ? чи будуть ще якісь пікантні подробиці?...А може вже скоро треба нам чекати презентацію Вашої книги ? Ну звичайно на якомусь ,,благодійному квартирнику,,...а кошти ? ..та які ж там кошти ?...на інсект обробку квартири,або на закупівлю ,,натхнення,, для муз і пегасів молодих талантів....
Вадим Показати IP 9 Листопада 2010 20:41
Мені здається , що затягнулась! Обидві сторони наговорили багато один одному. Але все таки , Степан Чумак---це людина ,яка зберегла живу музику у нашому місті. KING SIZE --перший живий гурт який розпочав грати рок, блюз та просто якісну музику у пабах Луцька. Появився постійний доступ до живих гуртів.Тоді вони надихнули багатьох людей на творчість. Та й зараз на їх концертах можна багато чого взяти з текстів та музики. Ясно є недоліки , ну так і в кожного вони є. Але це найстарший існуючий та повністю боєздатний рок гурт у Луцьку. P.S.На мою думку не варто було розпочинати цю писанину. Все можна було вирішити віч на віч.
Волинський рокер Показати IP 9 Листопада 2010 22:47
Кінг Сайз оцтой редкий!Напенсию с убогим хардом! а в передирании мало-убогих рифов ума много ненадо!
анонімус до Волинський рокер Показати IP 10 Листопада 2010 10:43
так! геть хард! панкрок жив! нехай живуть совіцькі квартирнеги з їхнім руссскім роком!
Анастасія Показати IP 9 Листопада 2010 23:10
Шашовні Кінг Сайз! Прочитавши вашу відповідь була в шоці! мене нецікавить ваші оправдовування і ваша група! ви небули заявлені в афіші і ви немали права вилазити на сцену! ви нецікавите мене і всіх людей які прийшли слухати музику а не вас, те що ви були п*яні то ваші проблеми а не наші і це не оправдання . Шановний ви поступили по свинські, якій приклад ви показуєте молодому поколінню своїм алкоголізмом! хватить оправдовуватись признайте свою помилку! я прийшла не вас слухати якіх я чула сто разів! я прийшла слухати гурти якім ви недали можливість виступити! ви немаєте моральності, немаєте совісті, а ваше оправдування це лише підлітковий хід якій нікому непотрібний! хватить і ще раз хватить ви раз вже опозорились непозортесь надалі, робіть висновкі!
Tan4ik Показати IP 10 Листопада 2010 11:31
Апять двадцать пять!!!!!!!! Фатить! Порада пульсу землі: не варто відповідати чи знову оправдовуватися. Ви це почали - ви це і закінчить......... бо це вже брєд починається. Через це з вами дійсно більше ніхто не захоче працювати. Подумайте про свій імідж, який уже і так постраждав...
wind))) Показати IP 10 Листопада 2010 22:59
ото на флудили...КС не правы,на сцену им лезть не надо было,необходимо уважать себя и випивать культурно!
Ярослав Показати IP 12 Листопада 2010 01:35
http://trezv.info алкашам в ветверезвителе сидеть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus