USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90
Світ вражає: Чому два квадратних метри бляхи коштують більше тисячі гривень?
19 Листопада 2010 13:27
0
У вас крали з під"їзду поштовий ящик? Це лихо спіткало будинок у Луцьку на вул. Щусєва 20а. Зникла ціла секція...

Тепер усі поштові повідомлення разом із рекламними листівками, безкоштовними газетами рясно осипають сходи багатоповерхівки.

Кому потрібен кавалок старого металевого ящика - загадка.

Але найдивніше у цій ситуації те, що нова 6-секційна конструкція(для 6 квартир) коштує, як сказали на пошті, більше тисячі гривень!

Та за такі гроші можна металеву будку розміром з невелике поштове відділення склепати! Або тисячу цеглин купити. Або половину старого "Москвича"...
Звісно, шість невезучих сімей купувати секцію розміром 60*40 см за понад тисячу гривень не мають ані можливостей, ані бажання. Залишається сподіватися,що ніхто ніяких листів цим сім"ям не писатиме.

До речі, навіть популярних цьогоріч перед виборами листів щастя тут теж не бачили... Довелося тільки заздрісно слухати пермовини про них у маршрутках:)
Коментарів: 5
goodok Показати IP 19 Листопада 2010 15:49
купіть два листа бляхи по (півміліметрову за 85 грн. і міліметрову за 100 грн), банку синьої фарди за 20 грн, трошки білої фарби щоб букви намалювати (за 5 грн), ножниці по металу щоб різати тонку бляху (40 грн.), болгарку, щоб різати товсту бляху (200грн.), рулетку щоб все міряти (10 грн.), два анкерних болти щоб ящик прикріпити до стіни (10 грн), заплатіть художнику щоб букви малював (30 грн.), зварювальнику-різальнику аби це все зробив (200грн. мінімум якщо хочете мати щось схоже на почтові скриньки). В кращому разі ви будете мати такий собі скрипучий ящик з шухлядками. І того: витратите 700 гривень і будете мати ножниці по металу, болгарку, залишки фарби і знайомого художника, зварювальника, тесляра, почтову скриньку. Плюс можете відкрити свій бізнес по виготовленню та встановленню поштових ящиків, але щоб заробляти нормально, то ящик у вас буде коштувати приблизно тисячу гривень (бо ше треба заплатити податки з підприємця, податки з зарплат, транспортні витрати і т.д. і т.п.) Одним словом, не жалійтесь тут, а працюйте і розвивайтесь, бо проблем у всіх багато, а тих, хто щось може їх вирішити ніколи не вистачає!
Ласковая Показати IP 19 Листопада 2010 16:00
Або ще краще підіть і зніміть в сусідньому будинку.
Lawbreaker до Ласковая Показати IP 19 Листопада 2010 17:50
Тільки номери квартир на свої не забудьте перемалювати:)
relative Показати IP 20 Листопада 2010 13:17
Уявіть, у нас у підїзді вкрали теж поштовий ящик.Шоправда тільки один. У нас два ряди секцій, от прямо серед раду вигризли його чи як,не знаю, але знайти такого ж розміру нший ящик сусід вже не зміг. Мусив вішати окремо від усіх. Може, чийсь хитрий задум?Або крали на замовлення під номер чиєїсь квартири чи будинку.
Петро Показати IP 20 Листопада 2010 18:27
Виставте оголошення що купите-принесуть.Або зверніться в цех до роботяг-за добрий могорич із закуссю вони знають де взяти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus