USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Світ вражає: Одним кодексом протести не скінчити?
Майдан, що зібрався в Києві, першочерговою метою має змусити Президента України накласти вето на податковий кодекс, але...



... але чи цього прагнуть люди, всі інші крім підприємців? Ні.

Всіх дістала влада з її реальним кидаловом. Згадайте бігборди з написом "5 років без податків для малого бізнесу". Це була офіційна інформація, реальна обіцянка від партії, від кандидата на найвищу посаду країни.

Норми ж нового кодексу перекреслюють вище згдану обіцянку: єдиний податок збільшується, перелік видів діяльності, шо "підлягають" під єдиний податок звужується.

Що ж ми матимемо далі? Чи не 100% населення щодня купують товари, послуги у підприємців. Не з заводу, фабрики, а саме в підприємців на ринку, в магазинах, в салонах, тощо. Тому податковий удар по підприємцях дуже швидко відчує кожна людина і відчує це на власній кишені.
Безліч людей розуміють це і вже зараз намагаються протистояти нахабності влади. Якщо мітинги почались виключно з проблемного кодексу, то зараз кодекс лишається лиш підставою занепокоєння народу, а народ хоче більшого: відставки Президента, Уряду, Парламенту.

Вони дискримінували себе не кодексом, а тим, як брехливо і підступно вони його вводять в дію.
І не варто надіятись на президентське вето як на спасіння бізнесу. Кодекс лише об"єднує норми діючого законодавства, тому без кодексу завтра всі ці зміївські статті повстануть в інших законодавчих актах.

Отож маємо факт - нас кинули, хочуть знову кинути (новий трудовий кодекс і т.д.) і будуть кидати, поки не помремо морально як нація.

Ви хочите цього? Я ні.

25 листопада об 11 годині весь народ має вийти на майдани і заявити своє власне ВЕТО на кодекс, на підлу владу, на життя в ярмі. Відпрошуйтесь з роботи, з навчання, беріть друзів та гуртуйтесь, РАЗОМ - МИ СИЛА!
Коментарів: 15
Коваль Показати IP 24 Листопада 2010 11:14
Через недолугість в організації протестів та лінощі самих підприємців, знову все зійде нанівець. Якби підприємці усі вийшли на мітинг і не повертались торгувати, щоб не втратити виторгу, що дають покупці в обідню перерву, можливо б чогось добилися б.
goodok Показати IP 24 Листопада 2010 12:43
Отож і треба це "якби" наблизити до реальності. А недолуга організація - це свідчення того, що протести не сплановані ніякими партіями. Це можливість обєднати всю країну, без поділу на захід і схід, на україно- і російськомовних
Tarantino Показати IP 24 Листопада 2010 13:22
До автора: ви серйозно сподіваєтеся, що повториться Майдан? Ви - або наївний, або провокатор
goodok Показати IP 24 Листопада 2010 13:38
Як би не розвивались події, мені буде соромно якщо Луцьк і слова зараз не скаже. Рахуйте мене хоч навіть і наївним провокатором, це ваша позиція, я ж спрямовую розміщену тут інформацію не для тих, хто буде її обговорювати, а для тих, хто 25.11 зважиться прийти в центр Луцька. Доречі, я чув що варшавка в четвер не буде працювати...
! Показати IP 24 Листопада 2010 14:04
"... але чи цього прагнуть люди, всі інші крім підприємців? Ні." - тонко підмічено. НІ! Не прагнуть! Я, з нарахованих двох тисяч заробітної плати, плачу майже 600 гривень податків. Підприємець з 20 тисяч заробітку платить 200 і не бажає платити більше! Ба, ще й починає плакати, що якщо заплатить бодай 500, то піде з торбами по світу. Не піде. Ніхто, окрім підприємців, не хоче змін, бо ситуація, яка існує сьогодні не влаштовує НІКОГО, крім підприємців. Чи, може, хтось з вас не знає, як оформляються підприємцями-єдинщиками продавці, щоб зменшити "дяді" плату податків? І ще - колись більшу половину теперішнього бізнесу називали "спекуляцією".
VSC до ! Показати IP 24 Листопада 2010 15:17
С 20000 прибыли 200 грн. налога????? У вас есть конкретные примеры? Вы не разделяете понятия "выручка" и "прибыль". Ну, почему вы все такие тупые?????
! до VSC Показати IP 24 Листопада 2010 18:46
Самі ви тупі. Ніхто нічого не плутає.
goodok Показати IP 24 Листопада 2010 15:09
Колись за слова "Слава Україні" відправляли в Сибір. Може і це вас влаштувало б?
Олег Показати IP 24 Листопада 2010 16:16
А я піду на Майдан! Я минулий прохворів, мені цікаво!
Лучанка Показати IP 24 Листопада 2010 16:55
Да , Варшавка не работает, а бюджетникам даже уже не хочется обьяснять, что они после работы спокойно отдыхают, имеют отпуск да и пенсия у них будет не минималка, а тут рискуешь всем, бюджетник-съешьсвою жабу-добейся большей зарплаты!!!!!!!
! до Лучанка Показати IP 24 Листопада 2010 18:49
Ризик певно заключається в тому, щоб нісши пальто з соціального магазину, куплене за 200 грн., до Юванту, не засвітитись і продавати його в Юванті за 650 під виглядом італійського? Не смішіть мене. Чи можливо ви на пенсію не будете претендувати?
Dyssja до ! Показати IP 25 Листопада 2010 00:29
ризик звичайно є щей який коли купивши в Одесі сервіз довести його до Луцька цілим а потім порахувати його вартість заплачену в Одесі+ кошти за привіз і ціна вийшла не більша ніж в конкурентів і щоб якась людина його таки купила, ризик є гроші вкладаються. І людина в Одесу чи ще кудись не їде за однією річчю і ризикую більшими грошима, які можуть і не окупитись, а ще потрібно за приміщення платити в якому це добро зберігатиметься і продаватиметься тай з/п продавцю потрібно дати ібо за СПАСІБО ніхто в нас працювати не хоче. такщо рахуйте самі вигідно чи не вигідно є ризик чи немає!? а якщо все так просто і легко то чого ж Ви досі не стоїте в мороз жару і дощ на базарі?!
:) до Dyssja Показати IP 25 Листопада 2010 11:55
Тому, що там стоїте ви. Кожному своє.
Dyssja до :) Показати IP 25 Листопада 2010 18:07
я не стою на базарі, і не торгую я просто знаю нюанси, а Ви помиляєтесь от і все))) але то не сташно)
goodok Показати IP 24 Листопада 2010 18:34
Олег, а я минулий майдан на майдані провів... приходь, тобі сподобається п.с. спілкувався з людьми на старому ринку, там тоже завтра не працюють, всі на мітинг ідуть. Походу на Київський майдан. Так як організація слабенька, то тим, хто хоче взяти участь в майдані раджу не полінуватись і якщо на Київському не буде нікого, зїздити в центр, до міськради, може люди й туди підуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus