USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: Парфьонов про журналістику і владу
26 Листопада 2010 12:56
0
Хай і про російську, а не про нашу. Але все-одно - дуже корисно послухати.

Леонід Парфьонов на врученні премії Лістьєва
Коментарів: 4
Savur Показати IP 26 Листопада 2010 15:08
класно сказано, респект Леоніду. Все що сказано у ролику панове все більше і більше стосується нас коханих. Ще трошки і ми зможемо так говорити тільки в інтернеті...
yav Показати IP 26 Листопада 2010 16:08
блін, в мене в кінці - аж мурашки... журналістика - дуже романтична професія, і я вірю, що навіть при тих нових правилах цензури, які вже з"явилися в Україні, однаково є люди, які пишуть самовіддано, і направду думають не про те, як написано, а - як прочитають.
Вітя Показати IP 26 Листопада 2010 20:55
Та це-ж "бoмба" в Рocії! Вітаю Парфьoнoва за сміливість і мужність !
goodok Показати IP 27 Листопада 2010 10:10
Влада просто дістала, от і вириваються слова правди повсякденно в різних сферах. В Росії демографічна ситуація в рази гірша за нашу, я їм не заздрю, а по телеку дійсно тільки Медведєв і Путін гарненькі і щасливі ходять. А на нашому ТБ ви бачите особливі відмінності? Сьогодні-завтра до стінки підіпруть усіх. Трудовий народ сколихнули підняттям пенсійного віку (хоча ніби відсточили), підприємців і покупців - податковим кодексом, начасі узаконення 10-годинного робочого дня, а там і до студентів доберуться, бо ж плата за навчання в нас НЕ ЄВРОПЕЙСЬКА! Отож готуйтесь до реформ, тупих реформ витягування грошей і останніх сил з народу, наберіться терпіння і існуйте. А якщо не подобається вам те все, що діється в державі, то виходьте на майдани! Хвалити Парфьонова всі тут можуть, а зробити щось схоже на його вчинок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus