USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: Приїзду Януковича на Волинь присвячується. Частина 2
.
Коментарів: 20
тет-а-тет Показати IP 7 Грудня 2010 18:51
Януковичус - свинтус великий яйцебоязний.
Dyssja Показати IP 7 Грудня 2010 22:30
http://www.youtube.com/watch?v=acB47rGiVMU оце ще варто глянути
Андрій Показати IP 7 Грудня 2010 23:20
Воровали шапки в туалетах__))))
Хохма Показати IP 8 Грудня 2010 08:34
Респект. Грустно, но спасибо!
yav Показати IP 8 Грудня 2010 09:01
А я скажу вам - ідіоти!! Ви смієтесь не з Януковича, а з самих себе. Бо якщо настільки не подобається ця людина, то ви показуєте, що ви безсилі клопи, а не нація, яка може боротися за своє майбутнє.
Tarantino до yav Показати IP 8 Грудня 2010 11:13
А розшифруйте будь ласка, що ви вкладаєте у поняття "боротися за своє майбутнє", і яке до цього відношення має ставлення до Президента-"інтелектуала"
goodok Показати IP 8 Грудня 2010 09:22
2 yav: Наша нація - не ідіоти. Наша нація просто надто терпляча і спокійна. В побуті це робить наших людей добрими, чуйними, душевними, але в публічній сфері ця терплячість і стриманість дійсно грає не на користь українського народу. Це не є добре, але і люди наші - НЕ ІДІОТИ, і не базарь такого більше!
Exaboto до goodok Показати IP 8 Грудня 2010 11:15
Кожен окремо не ідіот, а як нація ми безхребетні ідіоти, повні нулі не здатні ні на що. Тому, що українців серед нас дуже мало. Ми хахли.
Tarantino до Exaboto Показати IP 8 Грудня 2010 11:21
Українська нація - не ідіоти. Ідіоти - окремі її представники, які так думають. Бо бути представником якоїсь нації і не любити її - краще робити обрізання і іхати в Ізраїль. там таких багато. В Україні мають жити ті, хто поважає свою націю.
Exaboto до Tarantino Показати IP 8 Грудня 2010 23:50
правильно ти нижче сказав. Більшість "здравомислячого" населення України є хахли. Якби тут жили тільки ті хто поважає українську націю, нас би було 100 000.
Tarantino до Exaboto Показати IP 9 Грудня 2010 13:45
Дай спочатку відповідь на питання - ти то сам поважаєш?
Exaboto до Tarantino Показати IP 9 Грудня 2010 14:16
Я то поважаю, і в мене хватило розуму не голосувати за варовку тимошенко і зека януковічя. І так само в мене хватає розуму бачити яка ми ущербна, ні на що не здатна нація. Гній. Ми на рівні Нігерії (по дорогах, зарплатах, корупції і т.п.). і в цьому не винен наш президент, в цьому винні ми, бо кожен народ заслуговує на свою владу. А якщо влада в нас бидло то і ми бидло.
Tarantino до Exaboto Показати IP 9 Грудня 2010 15:26
Поважаєш? "бидло", "ущербна нація" і "гній"? Чувак, ти крім того як писати тіпа епатажні і цинічні коментарі, ще шось робиш в цьому житті? Бо якщо робиш - то в тебе мало б виходити. А якщо виходить - тоді себе і собі подібних "гноєм" не називатимеш. А якщо тільки гамном все словесним обливаєш - тоді я з твоїми епітетами згідний.
Exaboto до Tarantino Показати IP 9 Грудня 2010 22:54
Ти мені краще скажи в чому я не правий. Чи ти думаєш що мені не образливо жити серед таких високоосвідчених, чесних, чуйних, небайдужих розумних співвітчизників патріотів які оберають собі зека в президенти? Це сором і ганьба. Я нікого гамном не обливаю. Подивись як ми живем. Хто ми? Дай мені відповідь.
Tarantino до Exaboto Показати IP 10 Грудня 2010 18:20
Не правий? Та дуже просто - не правий, бо не поважаєш націю, до якої належиш. Кожен живе в таких умовах, на які заробляє своїм розумом і талантом. А кивати на когось - останнє діло. Не можеш жити краще - шукай причину в собі. а не обсирай інших, шукаючи причину твого нещастя в них
Exaboto до Tarantino Показати IP 10 Грудня 2010 22:35
1. Я поважаю минуле нашої нації і надіюсь на її відродження а не занепад. 2. От і подивись в яких умовах ми живемо, по яких дорогах їздимо, які зарплати маємо. Це все безперечно свідчить про високий їнтелект нашої нації. І про талант. Я живу досить не погано, але я так само ходжу по неосвітлених вулицях, їзджу по ямам, купляю просрочені (перебиті) продукти, п^ю палену водку... Це все говорить про якість життя. І про людей які населяють цю країну. Я теж люблю україну, але держава в нас повне лайно. А лайно тому, що кожен, якщо тобі так простіше, з нас лайно - так як представник нашої висококультурної нації, нації, в якій за 20 років незалежності рівень життя як в Нігерії. Ти зрозумів шо я нікого не обсираю?
yav до goodok Показати IP 8 Грудня 2010 12:27
я не мала на увазі, що всі ідіоти, мала на увазі тих, хто насміюється з інших, і не важливо, чи це Янукович, чи це дядя Стьопа з сусіднього двору. Журналісти цим бабло заробляють і рейтинги, а ті, хто передруковує - просто люди з низьким рівнем культури. От і все.
Tarantino до yav Показати IP 8 Грудня 2010 12:47
Тоді "людями з низьким рівнем культури" ви називаєте більшість здравомислячого населення України. Тільки вівці не сміються зі свого пастуха, навіть якщо він - повний баран
Бубука Показати IP 10 Грудня 2010 14:30
Ой як все пафосно! Кожен з себе нехай почне, а тоді вже про націю в цілому говорить. Не знаю як загалом нація , а от окремих представників ідіотів вистачає - ті що пьють, деградують, ні фіга не роблять тільки соплі жують, дітей народжують і не виховують і не піклуються так як потрібно, крадуть, вбивають,гвалтують і все списують на погану владу та важке життя. Перш за все самому треба бути людиною, а не бидлом, незалежно від влади і умов от тоді може щось і зміниться.
Exaboto до Бубука Показати IP 10 Грудня 2010 18:09
а от і правильно. Тільки окремими представниками в нас можна назвати одиниці справжніх українців, всі інші це наш хахляцький народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus