USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Скоро Новий рік. А ви підготувалися?
Добре,що поміж буднів є свято. А то ніби народжуєшся лише для того, щоб робота висмоктала твоє здоровя, а щоденні стреси - розум та душу.
Отож, незабаром Новий рік. Сьогодення настільки дороговартісне, що на думку приходить лише одне: як зекономити.

При чім, не купувати в магазинах щось дешеве, а зробити з того що є, власними руками.

Приміром, ось такі новорічні вироби можна сплести зі звичайних газет, годинник сд-дисків,ялинка з цукерок, а ваза з недовикористаної рідини упаковки "рідких цвяхів", кульчики з вишивкою і,навіть, символ цього року - з вивязаного клаптика та ниток:))

І Ви теж поділіться думками та ідеями!



Коментарів: 12
Свєточка-конхвєточка Показати IP 11 Грудня 2010 16:35
Просто клас.
Dyssja Показати IP 11 Грудня 2010 21:02
часи класні, а такі серфожкі тра замутити не новорічні але в етно стилі це шас модно
FANTOMAS Показати IP 11 Грудня 2010 21:38
Я когда вижу на дверях рождественский венок из американских фильмов , хочется креститься - будто в доме ...несчастье. Мне не нравится тупое копирование так называемого "запада" . То же с оленями. Ну какие , блин , в Украине олени с санями ? Откуда взялись ? А взялись они , как и кучи другого американского дерьма , из перестроечной разрухи , когда в страну хлынули всякие барби (блондинки в миниатюре), олени - венки , деды - морозы с моторчиками в жопах , распевающие телефонными голосами "Джингл беллл..." и прочие "валентинки" с идиотскими интернетовскими стихами ... Слава Богу , американцы с китайцами еще наши писанки не тиражируют , но как знать ... Может я не прав , но подходя к дверям с венком , всегда испытываю неловкость и снимаю шапку - хрен его знает ... На всякий случай.
Український патріот до FANTOMAS Показати IP 12 Грудня 2010 11:45
+ 150
Стрийко до FANTOMAS Показати IP 12 Грудня 2010 14:01
У мене та сама фігня з переглядом Рождєнствєнскій вєчєров і всяких москвофільмівських різдвяних мелодрам. Знаючи наскільки атеїстичною є та країна, робиться якось незручно. Кого вони хочуть надурити?
Читач Показати IP 11 Грудня 2010 23:14
І та тупість в загсі, коли наречену батько виводить. Мериканських фільмів надивилися, своє забули.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 12 Грудня 2010 10:13
Фантомас і Читач, звісно, мають рацію. однак кожен має право вибору: чіпляти на вдері того вінка чи ні. Але ж погодьтеся святковий настрій треба створювати. І не лише за допомогою суто українського звичаю (пляшки). підкидайте ідеї, як прикрасити офіс чи житло до Нового року, але на український манер. Бо я, чесно кажучи, кілька років тому виготовила вінок, правда без оленів, із дзвоником, й успішно чіпляла на двері.
Український патріот до Свєточка-конхвєточка Показати IP 12 Грудня 2010 11:57
А це все від куцості ваших знать про звичаї українського народу. Ні, навіть не так: від того, що цих звичаїв у вашій родині чомусь не дотримувалися. Тому ви й вважаєте пляшку українською традицією І хочеться вам "святковий настрій створювати". Та ще й не властивими українцю для цього методами. А потрібно не так. Здавна перед святом Різдва (яке - логічно а не так як зараз - випадало ПЕРЕД новим роком) люди дотримувалися посту. Стримували себе від веселощів, гулянок, обмежували в їжі, ходили в церкву. Й тоді настання свята відчувалося по справжньому. Кому - через те що можна їсьти ковбасу, а кому - й через те, що підтримка чистоти помислів постом давала змору РАДІТИ. Тому й колядування були такими веселими, і в гості до когось йти хотілося, і радість на душі була й без горілки. А зараз народ пнеться почати святкувати ще за півтора місяця до 1 січня. І не задумується, що "святковий настрій" йому допомагають створювати продумані маркетологами рекламні кампанії, для яких "святковий настрій" - змога збільшити реалізацію широкого спектру товарів. І люди купують - "бо ж свято"...
Боря з моря Показати IP 12 Грудня 2010 11:49
Годинник на диску і з кнопками з клавіатури - шикарно. Тільки при чому тут Новий рік?
небайдужа Показати IP 12 Грудня 2010 19:12
я рада що вам сподобалася затія. а що ви даруєте на свято нового року?
ЛітРедактор Показати IP 13 Грудня 2010 11:27
Боря, напевно, трохи не догнав: це - Новорічний подарунок)))
краля Показати IP 14 Грудня 2010 10:47
а мені сподобалася ялиночка з конфет. Треба придумати таке для своїх, в садочок!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus