USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87
Світ вражає: Путін: Перемога у Великій Вітчизняній війні здобута в основному за рахунок ресурсів РФ
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін вважає, що перемога у Великій Вітчизняній війні здобута в основному за рахунок російських ресурсів.

Таким чином він відповів під час прямої лінії з громадянами РФ на запитання президента мотоклубу Нічні вовки Олександра Залдостанова (Хірурга), який сказав, що якщо б Росія з Україною під час Другої світової війни була роз'єднана, то не здобула б перемогу.

"Якщо ми подивимося статистику часів Другої світової війни, то з'ясується, що найбільші втрати у ВВВ зазнала саме РСФСР – більш ніж 70% втрат. Це означає, що війна виграна, не хочу нікого ображати, але в основному за рахунок людських та індустріальних ресурсів РФ. Це історичний факт", - заявив Путін.

"Ми все одно б перемогли, бо ми - країна переможців", - додав глава російського уряду.

При цьому він зазначив, що цей факт зовсім не применшує того значення, яке зіграли республіки колишнього Радянського Союзу в перемозі над фашизмом: "Безумовно, коли ми були разом, ми мали значно більшу силу. Саме тому розсудливі люди, державні діячі країни ніколи не допускали навіть думки про розділ і поділ єдиних складових як Росія, Білорусь, Україна".

Нагадаємо, минулого року, відповідаючи на питання росіян, Путін заявив, що позитивних результатів у період правління Йосифа Сталіна було досягнуто неприйнятним способом.

Джерело інфомрації - Новинар
Коментарів: 5
Helge Показати IP 16 Грудня 2010 19:59
"Не хочу никого обижать", но не будь Украины, прародители Путина и Медведева, закончили бы свою жизненную историю в Московском гетто, в фуфайках с желтыми шестиконечными звездами. Вообще - нынешний "бенефис" Путина был достаточно интересен в плане его психологического состояния - оговорки по-Фрейду, сыпались одна за другой - сегодня было особенно заметно НАСКОЛЬКО Путин и Ко НЕ СВЯЗЫВАЮТ свою жизнь, работу и будущее с жизнью и будущим РОССИИ - поведение типичных временщиков, для которых русские будут всегда рабами, а Россия - офисом и местом для зарабатывания бабла....
Патріот Показати IP 16 Грудня 2010 20:15
Що з того толку, що "перемогли" - на зміну однієї нечисті, фашистської, прийшла ще гірша, більшовицька. Одні нищили євреїв та комуністів, другі всіх підряд, без розбору...
Гуцул Показати IP 16 Грудня 2010 21:48
Вот это чмо чекистское ещё будет свой рот поганый открывать. Янукович гавнюк молча проглотил это оскорбление и всё.
M Показати IP 17 Грудня 2010 11:38
Путін і досі лишається президентом, Мєдвєдька - тільки прикриття. Вони там взагалі страх і совість втратили. Зовсім не орієнтуються в історичних фактах. Доводилось мені бувати в Берліні на меморіалі радянським воїнам. Там на всіх плитах українські прізвища офіцерів і генералів, і тільки декілька російських прізвищ рядових солдатів, або молодших офіцерів. Це прізвища переможців війни. Нам треба не боятись засранців зі сходу, треба підтвердити, що ми самостійна незалежна нація і достойні своїх прадідів.
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2010 19:13
Наша "влада" мовчить,навіть,коли нам плюють в обличчя...Єдина ЛЮДИНА,що на весь світ заявила та місце поставила Путіна-це ЛУКАШЕНКО!!! Як не соромно нашому гаранту та всім правителям нашим-ТАК НИЗЬКО ОПУСТИТИСЯ, що одержані вами плювки,декількома точними словами,навчив високопосадовця ХАМА,посадив його на місце і зробив за вас те,що вам слід було зробити самим.Це ще раз доказує,що вам наплювати на НАРОД УКРАЇНИ,бо ви такі ж ХАМИ та боїтеся свого патрона! ЛУКАШЕНКО-СПАСИБІ ВАМ і НИЗЬКИЙ ВАМ УКЛІН!!! ВИ ДОСТОЙНІ ПОВАГИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus