USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: Школа Counter-Strike 1.6 у Луцьку !!!
Вперше у Луцьку!!!
Всіх любителів та фанатів найвідомошої гри у світі Counter-Strike 1.6 !!!
За підтримки проекту westgame.org та команди adrenaLineRush (Луцьк) оголошується реєстрація у школу CS на базі інтернет-кафе НЕОПОЛІС.
Початок навчання 17 березня 2010 року, яке відбуватиметься у два етапи!

Перший етап - розрахований на підготовку та розвиток індивідуальних навиків гравця, відпрацювання техніки стрільби із всіх основних видів зброї, простріли, підсадки, розприжки, подолання психологічних труднощів у грі та багато іншого. Навчання буде проводитись 3 рази на тиждень в групах по 10 чоловік. В загальному 12 занять по 3 години в день!
Вартість першого етапу 70 грн. (36 годин; можливий розрахунок частинами!!!)
Вікові обмеження відсутні! Прийняти участь можуть всі бажаючі!
Кількість місць обмежена!

Після закінчення першого етапу Ви отримаєте:
-від westgame.org:
сервер CW на 2 місяці;
медіа підтримка на порталі;
статус модератора

-від НЕОПОЛІС:
знижка до 50% на час у клубі;
статус VIP клієнта клубу;
постійні бонуси та превілегії;

А також, по закінченню першого етапу із кращих учнів будуть формуватись команди, які продовжать навчання на другому етапі.
Другий етап розрахований на розвиток командної гри, що включає в себе взаємодію між гравцями в різних ігрових ситуаціях, відпрацювання тактичних схем, аналіз гри суперника, створення власних тактичних ситуацій та ін.

Після закінчення другого етапу Ви отримаєте:
-від westgame.org:
сервер CW на 2 місяці;
медіа підтримка на порталі;

-від НЕОПОЛІС:
знижка до 50% на час у клубі для команди;

-від adrenaLineRush team:
LAN спаринги;
консультації, обговорення, підтримка;

-від AR starex:
менеджмент
тег AR junior, westgame.org

Навчання буде проводити менеджер adrenaLineRush Андрій 'starex' Іщук.
Коментар:
starex: Ще з далеких часів, коли тільки відкрив клуб, спостерігав за тенденцією, що всіх наших місцевих команд без будь-яких проблем обігрували на різноманітних чи то домашніх чи то на виїзних чемпах, команди інших міст. Тому, створивши команду adrenaLineRush, першочерговим завданням було перейти рівень найкращої на той час команди Волині Nexus, що ми і зробили через два місяці. Далі були інші цілі та досягнення, що і довело мені принцип наполегливої роботи і відповідного результату. За весь період гри у кс я зрозумів, що більшість команд та різних міксів тратять багато дорогоціного часу на зовсім непотрібні речі, що взагалі майже не дають ніякого розвитку та поштовху для будя-якої перспективи. Тому саме зараз, коли всі умови та можливості дозволяють передати той ніби не досить багатий досвід, хотів би довести і показати всім охочим як потрібно раціонально планувати і формувати команду та отримувати дійсно реальні результати. Багато з вас моніторить напевно чимало ресурсу в інеті присвяченому грі КС, але нажаль не маючи досвіду, багато так само із вас не може фічизно поки зрозуміти суті того чи іншого відео чи інтерв'ю. Адже ніхто не задумується над проблемою глибше, де потрібно наприклад працювати над психологічним мементом як особистостей так і команди взагалі. Саме тому я пропоную зекономити на цей період на цигарках та напоях, а вкласти ці гроші у себе, у розвиток харезматичної особистості, суть якої не бути мясом, а стати справжнім дисциплінованим кіберспортсменом, який ставить цілі та досягає висот!
ВПЕРЕД, ЛУЦЬК!!!!

Попередня реєстрація online на [email protected]:

Тема листа: Школа

1.Фамілія, ім'я, по-батькові,
2.Ник-нейм
3.Дата народження,
4.icq, телефон

Або заповнити форму безпосередньо у клубі НЕОПОЛІС за адресою м.Луцьк, вул. Лесі Українки, 9.

Список зареєстрованих:

1.yurkkkkin
2.frost
3.OLOLO
4.kursant
5.alex
6.real
7.garant
8.sick
9.latik
10.Hel1lgo2
11.showik
12.total
13.zohan
14.nizmo

Список учасників навчань:

1.yurkkkkin
2.frost
3.alex
4.real
5.nizmo
6.zohan
7.latik
8.wink
9.nord
10.mario
11.total
12.avoe
Коментарів: 2
Ko3bMa Показати IP 23 Грудня 2010 17:01
мдя, а в мої часи народ тупо різався в контру, команди ліпились на місцях, по ночах в клубах сиділи, ні шкіл тобі ні спецового навчання. а ще демки демки демки))) Арсенал, Берізка, ... ех, часи))
Exaboto Показати IP 23 Грудня 2010 23:33
я тож в берізці завісав, і ше в кібері на 33-му.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus