USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Квартира ФМ повертається!
15 січня відбудеться закритий квартирник "Офіційне прибуття Нового року на Квартиру ФМ". Запрошуються друзі та музиканти. А 23 січня, відгулявши , квартиранти співатимуть пісень В. Висоцького.До речі, заявки музикантів ще досі в силі. Надсилати їх варто сюди: zayavka@ http://kvartirafm.org до 19 січня .



Уважно слідкуйте за деталями на сайті: http://kvartirafm.org/node/1
Коментарів: 4
антисовіт Показати IP 13 Січня 2011 15:13
знову квартирник, ще й з висоцьким. скільки ж можна, придумайте нарешті щось своє, досить бавитись радянським дибілізмом.
Forever Autumn до антисовіт Показати IP 14 Січня 2011 12:31
А що Ви особисто маєте проти квартирників так званих? Це так погано, що молодь має куди піти, крім кабаків і де їм під час концерту не дозволять пити?:) А Висоцький чим Вам насолив? Чи це просто синдром незадоволеності світом, котрйи притаманний більшості волиняк?:) Ех,люди, люди. На владу всі нарікають, а самі... далеко не пішли :)) -- Це так, ліричний відступ. З Новим Роком :)
ГРЕК Показати IP 13 Січня 2011 18:57
Висоцький - радянський ДИБІЛІЗМ ? Круто.
ГРЕК Показати IP 13 Січня 2011 19:20
Пи Си. До речі , Станіслав Щербатих - знаний український виконавець в жанрі співаної поезії (Тризубий Стас) вважав Володимира Висоцького своїм учителем і неодноразово говорив про це під час виступів у Луцьку. Нажаль Стас дуже передчасно пішов з життя . Багато хто з сучасних українських виконавців авторської пісні наслідує цьому видатному російському поетові , але не кожен говорить про це. Називати поезію Висоцького ...... може невіглас наслухавшись "нашого" радіва , люксефемів , та всілякого телевизійного лайна та телефонних "прикольних мелодій" . Шкода таких "придумувачів свого".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus